Erre is tudnunk kellett reagálni

2023-01-12 16:53:09
Kisvárda FC

Konditermi foglalkozás és tengerparti futás szerepelt a csütörtöki programban. FOTÓGALÉRIA

Sajnos nem úgy alakult a törökországi edzőtáborozásunk első napja, ahogy reméltük. A kitartó eső átírta a programot, de a terhelést így is megkapták játékosaink, hiszen délelőtt konditermi foglalkozáson, délután pedig tengerparti futáson vettek részt.

„Fel voltunk készülve erre a forgatókönyvre is, hiszen az időjárási előrejelzéseket figyeltük – mondta az első teljes edzőtábori napot követően Török László vezetőedző. – A szakmai stáb ezek ismeretében nyilvánvalóan előre megtervezte a B verziót a tréningekre vonatkozóan. A játéktervekre épített edzésgyakorlatok, poszttechnikai feladatok nem tudtak most megvalósulni, de a megfelelő munkát így is elvégeztük, úgyhogy jelen pillanatban nem vagyunk nagy hátrányban, az időjárási előrejelzések pedig azzal kecsegtetnek, hogy a továbbiakban minden az eredeti tervek szerint haladhat, de mindenre fel vagyunk készülve.”

Ez azt is jelenti, hogy a pénteki edzéseket követően szombaton a csapat lejátszhatja idei első felkészülési mérkőzését a lengyel Stal Mielec ellen.


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló