Feladások, lecsapások, nagy mentések

2022-12-01 15:00:42
Kisvárda FC

A végső győztes páros az asszisztensedzők duóját is legyőzte – meglátjuk, mik lesznek a „következmények”. FOTÓGALÉRIA

Élvonalbeli játékosaink a szerdai edzés második felében számot adhattak arról, hogy miként teniszeznek, lábteniszeznek és röplabdáznak – magyarán padboloznak. Utóbbi sportág ugyanis a felsoroltak kombinációja, vagyis az benne a legeredményesebb, aki a leginkább otthon van azokban. Illetve az, aki a legjobban bánik a labdával ilyen körülmények között, amikor a hálót, az oldalfalat és az ellenfelet egyszerre kell figyelni. Nagyszerű feladásokban, lecsapásokban, fejesekben és a hosszú labdamenetek alapjául szolgáló nagy mentésekben igazán nem volt hiány.

A délelőtti edzésen a szokottnál is nagyobb terhelést kaptak a játékosok – a rossz nyelvek szerint azért, hogy a padbolbajnokságba ugyancsak benevezett stábtagoknak nagyobb esélyük legyen tanítványaik ellen... Ekkor már ismertté vált a sorsolás (tizenkét páros vett részt a küzdelmekben), így a Lucas, Matheus Leoni páros gyomorideggel végezte a gyakorlatokat, hogy mire mennek az Artem Odincov, Széles Imre Antal duó ellen.

Mint utóbb kiderült, a felek a nap meccsét vívták, Lucasék 5:1-re elhúztak már, onnan egyenlítettek ki Szélesék 5:5-re (a pontszámítás megegyezik a teniszből ismerttel), ám végül a brazilos duó húzta be a meccset.

A végső elsőség pedig a Jasir Asani, Jasmin Mesanovic duóé lett, akik tavasszal az eddig megszokottnál kevesebb játéklehetőségben reménykedhetnek, hiszen a mindent eldöntő meccsen az Erős Gábor, Gerliczki Máté asszisztensedző-párost győzték le. A hangulatos viadalon a harmadik helyezett a Lucas, Leoni tandem lett.


next match
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló