Ifjú védő a Getafe utánpótlásából

2022-12-01 11:40:07
Kisvárda FC

Ha minden jól megy, már magyar állampolgárként válhat profi labdarúgóvá a legfrissebb szerzeményünk.

Magyar édesanyától született 18 éves labdarúgót szerződtettünk. Raúl Martín Stefan 2004. január 1-jén Madridban látta meg a napvilágot, gyermekként ott is kezdett futballozni a CDE Santa Barbara színeiben, majd öt és fél év eltelte után csatlakozott a szintén a spanyol fővárosban található Getafe csapatához, amelynek U19-es korosztályáig jutott, de már a felnőttek között is edzett. Az anyai ágon több generáción keresztül magyar felmenőkkel rendelkező játékos honosítása folyamatban van.

„Profi labdarúgóvá akarok válni, és úgy ítéltem meg, hogy ennek fontos állomása lehet a kisvárdai lehetőség – nyilatkozta a szerződés aláírása után Raúl Martín Stefan. – A csapatot hozzá szeretném segíteni a céljai eléréséhez, miközben a klub színeiben válhatnék ismert játékossá. Tudom a Kisvárdáról, hogy idén kijutott a nemzetközi porondra, bízom benne, hogy a mostani bajnokság végére is elérjük ezt a célt. A fejlődésemet itt garantálva látom, a Kisvárda tökéletes választás az első profi klubomnak."

Raúl Martín Stefan – aki elsősorban belső és jobboldali védőként jöhet számításba – kisvárdai karrierjéhez sok sikert kívánunk!


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló