Indul a hosszú hajrá!

2022-11-18 15:49:56
VLA

A pénteki fellépések után a hétvégén újabb meccsek várnak a Várda LA legénységeire. BEHARANGOZÓ

A pénteken megkezdett utánpótlás-hétvége szombaton és vasárnap négy mérkőzéssel folytatódik. A Várda LA U19-es csapata már lejátszotta a szezon utolsó idei fordulójára kiírt mérkőzését, ám még három találkozót pótolni fog a következő tíz napban. A kisebb korosztályok idénye is kitolódik, ők decemberben is többször pályára lépnek, és ezennel nyitják meg a hosszú hajrát. Az U16-os korosztályban ezúttal nem lesz forduló, ott a jövő héten zárul az idény.


MLSZ ORSZÁGOS U19 ALAPCSOPORT, 2. FORDULÓ

Vasárnap, 14.00: Várda LA (3.)–Paksi FC (8.)

Csernijenko Ruszlan, a VLA edzője: – Kielemeztük a Paks játékát, nagyon jól alkalmazza letámadást és meglepően jól is kombinál, úgyhogy nyílt futballt játszanak. Az utolsó idei hazai meccsünkön azt szeretnénk elérni, hogy az ellenfél alkalmazkodjon hozzánk, és a három pontot mindenképpen szeretnénk tartani.MLSZ ORSZÁGOS U14 KIEMELT CSOPORT, 10. FORDULÓ

Szombat, 10.00: ETO FC Győr (9.)–Várda LA (7.)

Márton István, a VLA edzője: – Jó eredményeket értünk el az utolsó három mérkőzésen, amelyeken nem szenvedtünk vereséget. Ennek a sorozatnak a folytatását reméljük Győrben is, ahol soha nem könnyű jó eredményt elérni, hiszen az ETÓ-nak utánpótlásszinten is remek csapatai vannak. Bízunk a srácokban, szeretnénk jó eredménnyel hazatérni.


MLSZ ORSZÁGOS U13 ÉSZAKKELET, 11. FORDULÓ

Szombat, 12.00: Debreceni EAC–Várda LA

Deák Béla, a VLA edzője: – A DEAC az idén lényégesen jobb szezont fut, mint tavaly. Ez köszönhető a jó igazolásainak és a fejlődő infrastruktúrájának. Különösen hazai pályán veszélyesek, ez abban mutatkozik meg, hogy a legjobb csapatok ellen is rendre szoros mérkőzést tudnak játszani. Ennek tudatában nem árt észnél lennünk, mert bár néhány játékosunk visszatérőben van, a formánk még messze van az elvárttól. Nehéz mérkőzésre számítok, de bízom a srácokban, hogy sikerül megoldani a feladatot.


MLSZ ORSZÁGOS U12 ÉSZAKKELET, 11. FORDULÓ

Szombat, 10.00: Debreceni EAC–Várda LA

Oláh Levente, a VLA edzője: – Jó csapat otthonába látogatunk, akikkel a legutóbb egy izgalmas mérkőzést sikerült játszani. Most is jó iramra, és sok párharcra számítok, ezért mindenkinek a tudása legjavát kell nyújtania, hogy győztesen hagyjuk el a pályát. Márpedig ez a célunk.


A borítófotón: Pirosmezes U14-es csapatunk a Haladás után újabb zöld-fehér alakulat, a Győr ellen játszik

Fotó: Ombodi Tamás


next match
Kisvárda Master Good
Ferencvárosi TC
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló