Kisvárdai váltotta a brémait

2022-11-16 21:25:17
Kisvárda FC

Játékosunk a második félidőben jutott lehetőséghez a győztes bolgár válogatottban.

Tovább gyarapította válogatottságai számát Janisz Karabeljov, aki szerda este pályára lépett Bulgária színeiben a Cipruson játszott barátságos nemzetek közötti mérkőzésen. A bolgárok 2–0-ra nyertek, középpályásunk a szünetben lépett pályára a Werder Bremen játékosa, Ilia Gruev helyére beállva, akkor 1–0-ra vezettek a vendégek.

Karabeljov a 48. percben sárga lapot kapott, a 71. percben pedig növelték előnyüket a bolgárok, és 2–0-ra nyertek is.

„Janinak” ez volt a kilencedik válogatottsága, a harmadik, amikor kisvárdai futballistaként lépett pályára a nemzeti csapatban. Korábban Nemzetek Ligája- és Európa-bajnoki-selejtezőkön számítottak rá, ez volt az első barátságos mérkőzése válogatott szinten.

A bolgárok vasárnap Luxemburgban játszanak (ahol a magyar válogatott csütörtökön lép fel), míg másik, a felnőtt válogatottban meghívott játékosunk, Driton Camaj csütörtökön a szlovénok, vasárnap a szlovákok ellen játszhat. Az északmacedón U21-es válogatottban számításba vett Mario Ilievszki csütörtökön Ciprus, kedden pedig Szerbia korosztályos legjobbjai ellen bizonyíthat, éppúgy Larnacában, ahool Karabeljov is pályára lépett a ciprusiak ellen.


A borítófotón: Janisz Karabeljov szerdán a bolgár válogatott mezét ölthette magára


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló