Növelhetik válogatottságaik számát

2022-11-15 12:52:55
Kisvárda FC

Három játékosunkra számítanak hazája válogatottjában a következő napokban.

Az utolsó őszi bajnokik után és a világbajnokság rajtja előtt ezen a héten felkészülési válogatott mérkőzéseket rendeznek. Csapatunkból három futballista kapott meghívót hazája felnőtt, illetve korosztályos válogatottjába.

A háromszoros montenegrói válogatott Driton Camaj (borítófotónkon jobbra) november 17-én, csütörtökön hazai pályán, Podgoricán a szlovákok, három nap múlva Ljubljanában a szlovénok elleni idegenbeli mérkőzésen léphet pályára. A szlovákok elleni meccset a Sport Televízió is műsorára tűzte.

Ahogy a montenegróiak, úgy a bolgárok is egy csoportba kerültek a magyarokkal a 2024-es Európa-bajnokság selejtezőinek sorsolásakor. Játékosunk, a nyolcszoros bolgár válogatott Janisz Karabeljov ugyancsak meghívást kapott hazája nemzeti csapatának e heti két mérkőzésére: szerdán Larnacában Ciprus vendégei lesznek Karabeljovék, vasárnap pedig Luxemburg ellen lépnek pályára ugyancsak idegenben, Luxembourgban. A bolgárok a magyarokat váltják, hiszen a mieink csütörtökön szerepelnek ugyanott.

Nem biztos, hogy Karabeljov találkozik majd Mario Ilievszkivel, mindenesetre 18-szoros U21-es északmacedón válogatott támadónk is Larnacában lép pályára hazája U21-es válogatottjának színeiben. Előbb csütörtökön a házigazda Ciprus lesz az ellenfelük, majd 22-én, kedden Szerbiával mérkőznek meg ugyanott.


next match
Kisvárda Master Good
Ferencvárosi TC
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló