Döntetlen emberhátrányban

2022-11-06 12:14:19
Kisvárda FC

Majd egy félidőn át emberhátrányban futballozott csapatunk, ám így is sikerült egyenlíteni, és pontot szerezni – EDZŐI NYILATKOZATTAL.

NB III KELETI CSOPORT: 16. FORDULÓ

KISVÁRDA MASTER GOOD IIKÖRÖSLADÁNYI MSK 1–1 (0–0)

Kisvárda, Várkerti Sporttelep, 150 néző. V.: Urbán E.

KISVÁRDA II: Perehanec – Czérna, Avetiszjan, Rubus, Sikorszki – Kirjuhin (Ponomarenko, 59.), Szőr – Hricu (Simon M., 65.), Honcsar, Heles (Puporka, 79.) – Nagy M. K. Edző: Gerliczki Máté

KÖRÖSLADÁNY: Kertész D. – Talpalló Á. (Cservenák, 66.), Zelenyánszki, Szántó M., Illés R.– Pusztai A. (Szántó B., 86.), Ruzsa – Papp D., Malkócs, Burai – Farkas J. (Szabó L., 83.). Edző: Ekker Attila

Gólszerző: Malkócs (0–1) a 48., Szőr (1–1) a 60. percben.

Kiállítva: Honcsar, az 52. percben.

48. perc: Jobb oldali vendégtámadás végén Talpalló lőtt kapura, melyet Perehanec ütött ki a mezőnybe, majd egy lekészítés után Malkócs 7 méterről kilőtte a jobb alsó sarkot, 0–1.

52. perc: Honcsar szabálytalankodott a félpályánál, a játékvezető előnyszabályt alkalmazva továbbengedte a játékot, és némi hezitálás után felmutatta játékosunknak a második sárga lapját.

60. perc: Avetiszjan felívelése után Sikorszki adott be balról, a labda Heles elé került, aki lekészített Szőrnek, középpályásunk pedig 16 méterről a bal sarokba tekert. Szép játék után, szép találat, 1–1!

Gerliczki Máté: – Nagyon örülök, hogy ennyire jó volt a hozzáállás. Mindenképpen azt kell kiemelni, hogy most egy pontot nyertünk és nem kettőt veszítettünk. Tíz emberrel is eltüntettük bizonyos szituációkban az emberhátrányunkat, és szerettük volna megnyerni a mérkőzést, amire meg is volt a lehetőség. Ez az egy pont egy jó kiindulás lehet a hátralévő négy mérkőzésre.

YouTube-csatornánkon ÉLŐ-ben közvetítjük a mérkőzést.

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, hogy ne maradj le videóinkról.


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló