Nehéz helyzetben jön csak a neheze

2022-11-05 09:28:07
Kisvárda FC

NB III-as csapatunk vasárnap hazai pályán fogadja a jól szereplő Békés megyei újoncot. BEHARANGOZÓ

Az utolsó öt forduló alapján egyetlen pontnélküli csapat van az NB III Keleti csoportjának mezőnyében – a Kisvárda Master Good II. Tartalékcsapatunk megtorpant, ráadásul most jön csak a neheze, hiszen a következő riválisok többnyire az élmezőnyből kerülnek ki. Ahogy a vasárnapi, hazai ellenfél, az újonc Körösladány is, amely a harmadik helyezettel egyforma pontszámot (26) gyűjtve, az ötödik pozícióban állva érkezik Kisvárdára.

„Felesleges mellébeszélni, mindenki láthatja a helyezésünket és azt, hogy az utolsó öt fordulóban egyetlen pontot sem gyűjtött a csapat – mondta a vasárnap 13 órakor kezdődő fellépés kapcsán Gerliczki Máté edző. – Nehéz helyzetben vagyunk, minden egyes pontra szükségünk van, természetesen a Körösladány ellen is a győzelem megszerzésének reményében lépünk pályára, bízva abban, hogy véget vetünk a negatív szériánknak.”

A mérkőzést a Várkerti Sporttelep vár felőli oldalán található pályán rendezik meg, a szurkolók a Vár utca felől közelíthetik meg a létesítményt. A belépő 500 forintba kerül, ugyanakkor a 14 éven aluliaknak és a 65 éven felülieknek ingyenes a belépés.


NB III KELETI CSOPORT: 16. FORDULÓ

KISVÁRDA MASTER GOOD II (15.)–KÖRÖSLADÁNYI MSK (5.)

Várkerti Sporttelep, vasárnap, 13.00

Vezeti: Urbán Eszter (Punyi Gyula, Tóth Ádám)


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló