Rangadó a déli harangszóra

2022-11-04 12:59:32
VLA

Az utánpótlásban is lesz ellenfél a Puskás Akadémia és a Fradi ellen is duplázunk. BEHARANGOZÓ

Minthogy a Várda LA valamennyi csapata az élvonalban, négy pedig a kiemelt bajnokságban szerepel, nem meglepő, hogy rendre az elitből kerül ki az ellenfél. Nincs ez másként most sem, hiszen az U17-esek az éllovas Puskás Akadémiát fogadják, az U16-osok pedig déli harangszóra a szintén bajnokesélyes Ferencvárost látják vendégül. A Fradi elleni meccsekből nem ez lesz az egyetlen, hiszen az U14-esek a fővárosba látogatnak a zöld-fehérekhez.

A program azért nem teljes, mert U15-ös legénységünk diósgyőri mérkőzésére szerdán kerül sor.


MLSZ ORSZÁGOS U19 ALAPCSOPORT, 8. FORDULÓ

Szombat, 10.00: Dunaújváros (11.)–Várda LA (8.)

Csernijenko Ruszlan, a VLA edzője: – Az előző mérkőzésen a játék összképe és a részletek alapján is biztató teljesítményt nyújtott a csapat, ami győzelemmel párosult a Nyíregyháza elleni megyei rangadón. Azt is tudjuk ugyanakkor, hogy továbbra is van csiszolnivaló a játékunkon, védekezésben éppúgy, mint támadásban. Még az első fordulóban siketült idegenben nyernünk, jó lenne ismét átélni azt az érzést, amit akkor Székesfehérváron. Győzni megyünk Dunaújvárosba, ahhoz gólokat kell szereznünk, azon leszünk, hogy sikerüljön.


MLSZ ORSZÁGOS U17 KIEMELT CSOPORT, 8. FORDULÓ

Szombat, 14.00: Várda LA (3.)–Puskás Akadémia FC (1.)

Belényesi Miklós, a VLA edzője: – Ismét nagy rangadó vár ránk, a tavalyi bajnokcsapatot fogadjuk, ilyenkor a motiváció ismét adott minden szinten. A csapattól azt várjuk, amit az utóbbi két bajnoki mérkőzésen megtapasztaltunk, hogy egyénileg és csapatszinten is fejlődjünk tovább, kiküszöbölve azokat a hibákat, amiket folyamatosan kijavítunk és átbeszélünk. A játékosaink fantasztikusan dolgoznak minden egyes nap, ennek meg kell legyen az eredménye. Felkészültünk a Puskás Akadémiából, nagy taktikai csatára számítunk. Sérülés, eltiltott nincs, mindenkire számíthat a szakmai stáb.


MLSZ ORSZÁGOS U16 KIEMELT CSOPORT, 9. FORDULÓ

Szombat, 12.00: Várda LA (1.)–Ferencváros (2.)

Katona György, a VLA edzője:Igazán jó csapat érkezik hozzánk remek edzővel. Úgy, ahogy a felnőttek az NB I-ben, ők ebben a korosztályban esélyesek a bajnokság megnyerésére. Több válogatott játékosuk van, remek technikai képességekkel. Nekünk a múlt heti mérkőzés nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna. Kielemeztük, bízunk benne, hogy tanultunk belőle. A Fradi ellen sokkal többet kell tennünk minden téren a győzelemért, reméljük ez látható lesz szombaton a harangszó után…MLSZ ORSZÁGOS U14 KIEMELT CSOPORT, 9. FORDULÓ

Szombat, 13.00: Ferencváros (5.)–Várda LA (7.)

Márton István, a VLA edzője: – Újabb nehéz mérkőzés következik. Tisztában vagyunk vele, hogy nem vagyunk egyszerű helyzetben, abban biztos vagyok, hogy a hozzáállással nem lesz gond, a csapat mindent meg fog tenni a lehető legjobb eredmény elérésére.


MLSZ ORSZÁGOS U13 ÉSZAKKELET, 9. FORDULÓ

Szombat, 11.00: Várda LA– Sajóvölgye

Deák Béla, a VLA edzője: – A cél egyértelmű, minél előbb gólt szerezni, ezzel kicsalni az ellenfelet a sündisznóállásából. Amennyiben ez sikerül, akkor könnyebb, szórakoztatóbb mérkőzés is lehet, ellenkező esetben az idő a vendégeknek dolgozik. Nagyon fontos, hogy a játékosok megértsék azt, hogy az ilyen típusú mérkőzéseken is komfortzónán kívül kell focizniuk. Bízom benne, hogy kapott gól nélkül, ötletes támadásokat vezetve sikerül itthon tartani a három pontot.MLSZ ORSZÁGOS U12 ÉSZAKKELET, 9. FORDULÓ

Szombat, 13.00: Várda LA– Sajóvölgye

Oláh Levente, a VLA edzője: – Mivel ez már a bajnokság második köre, egyik csapat sem ismeretlen a számunkra, így hellyel-közzel, tudom mire számíthatunk a csapatoktól. Ezt figyelembe véve már az első perctől kezdve, kezünkbe kell venni az irányítást és bátor, domináns játékot várok el a srácoktól. Szeretnénk minél több találatot elérni és lehetőleg kapott gól nélkül lehozni ezt a találkozót.


A borítófotón: U16-os játékosaink örömükben ki tudnának szaladni a világból, ha sikerülne legyőzniük a Ferencvárost

Fotó: Ombodi Tamás


next match
Kisvárda Master Good
Ferencvárosi TC
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló