Négy győzelem, egy döntetlen, két vereség

2022-10-29 09:38:23
VLA

Valamennyi élvonalbeli bajnokságban szereplő utánpótláscsapatunk pályára lépett szombaton.

MLSZ ORSZÁGOS U19 ALAPCSOPORT, 7. FORDULÓ

Várda LA–Nyíregyháza Spartacus FC 2–1 (1–0)

VLA: Popovics – Muromszkij, Kobeljas, Babics (Zizics, 53.), Osztrusko, Poludnjak, Szirota, Ténai, Rózsa S. (Dreznal, 80.), Bokor M. (Jene, 66.), Ésik (Puporka, 66.). Edző: Csernijenko Ruszlan

Gól: Bokor M. (5. és 54.), illetve Karácsony J. (11-esből, 84.)


Csernijenko Ruszlan:
– Az egész csapat megpróbálta megvalósítani, azt, amit a mérkőzés előtt kértünk tőle. Jól játszottunk, nagyon sok helyzetet alakítottunk ki, végig mi irányítottunk. Hamarabb is lezárhattuk volna a találkozót, de a bekapott góllal tovább nehezítettük a dolgunkat. Örülök a győzelemnek és gratulálok a csapatnak!


MLSZ ORSZÁGOS U17 KIEMELT CSOPORT, 7. FORDULÓ

Ferencvárosi TC–Várda LA 1–2 (0–1)

VLA: Kovács M. Tenkács, Krucan, Osztrovka, Kereszti (Klinfinszkij 60.), Bliznjuk (Szabó D.), Scsadej (Bojcsuk 55.), Kiricsenko (Kun Á. 55.), Biljusz, Babják (V. Herc 55.), Kancsij.
Edző: Belényesi Miklós

Gól: Kancsij (10.), Klinfinszkij (95.).

Belényesi Miklós: – Hatalmas gratuláció a csapatnak, óriási győzelmet arattunk! Olyan büszkeséget érzünk most, ami leírhatatlan! Minden játékoson látszott, hogy itt csak egy eredmény születhetett, hogy a Kisvárda nyerni fog! Egymást múlták felül jó teljesítményben és a kapusunk a lehetetlent is megfogta! Az egyik legjobb csapatot sikerült legyőzni hazai környezetben! Hamarabb is lezárhattuk volna a mérkőzést, de hiányzott az a bizonyos jó megoldás a végén ami a legvégén azért jött, nyilván ehhez szerencse is kell, de tettünk érte! Most olyat élünk át ami nem sokszor van egy életben, ezért megpróbáljuk kiélvezni minden pillanatát míg hazaérünk!

MLSZ ORSZÁGOS U16 KIEMELT CSOPORT, 8. FORDULÓ

Puskás Akadémia FC–Várda LA 1–0 (0–0)

VLA: Sira Szabó M., Csáki G., Németh V., Koljada, Kozma Zs. (Vass P., 63.), Molnár M., Kuzma, Csengeri, Fedorov (Csarkó, 55.), Milik (Mamonov, a szünetben). Edző: Katona György

Gól: Lovász P. (71.)

Katona György: Küzdelmes mérkőzést játszottunk, sok párharc és második labda volt a mezőnyben. Ezeket egy kicsit jobb százalékban szerezték meg a hazaiak, így többet is kezdeményeztek a támadásokat illetően. Nekünk inkább kontrából volt lehetőségünk gólt szerezni. Sajnos négy nagy helyzetből egyet sem tudtunk kihasználni, gól nélkül pedig nehéz nyerni. Gratulálunk a hazaiaknak! Mi pedig dolgozunk tovább.


MLSZ ORSZÁGOS U15 KIEMELT CSOPORT, 6. FORDULÓ

Pécsi MFC–Várda LA 1–2 (0–0)

VLA: Kobilinszkij Horvat, Badari, Fedor, Bereznoj, Balik (Piros M., 73.), Hodovanec (Veprik, 50.), Jazsik, Amászta, Dmuhajlov (Erdős Zs., 73.), Lupij (Pekarik, 64.). Edző: Törtei Tamás

Gól: Gyánó (60.), illetve Lupij (54.), Bereznoj (74.)


Törtei Tamás: – Minden megvolt egy győztes meccshez. Akarat, csapatmunka, alázat, minőség és egy cseppnyi szerencse. Nagyon büszke vagyok a játékosokra, ugyanis nehéz mérkőzést nyertünk meg. Sokkal jobb nyerni mint kikapni.


MLSZ ORSZÁGOS U14 KIEMELT CSOPORT, 8. FORDULÓ

Várda LA–Budapest Honvéd-MFA 0–4 (0–3)

VLA: Herc B. (Jakab 71.) – Fodor Á., Osztroha (Kedves 65.), Fidler, Budaházi, Bíró Botond (Pekar 71.), Táth, Szarvas (Zilahy 65.), Kis R. (Torma 53.), Harsányi L. (Oláh K. 53.), Szencsenkov (Gombkötő 53.).

Edző: Márton István

Gól:
Schwarz (12.), Varga K. (32.), Varga Z. (40.), Acsai (45.).
Kiállítva: Varga Z. (42.)

Márton István: Nem ilyen bemutatkozásról álmodtam, de a 0-4 ellenére nem tudom elmarasztalni a csapatot, mert mindent megtettek a jobb eredmény elérésének érdekében. A Honvéd fizikálisan egyértelműen fölénk nőtt, ami pozitívum, hogy helyenként látszott, hogy mit szeretnénk játszani. Azt látjuk, hogy van hova fejlődnünk és hosszú még az út, de pont ezért fogunk dolgozni.


MLSZ ORSZÁGOS U13 ÉSZAKKELET, 8. FORDULÓ

Eger LS–Várda LA 2–2 (1–1, 1–1, 1–2)

VLA: Székely K. – Helemeczi N., Vajdics, Deniszov, Dovganics, Gyarmati Á., Szitnik, Hadházi L., Kertész Gy. Csereként lépett pályára: Orgován Cs., Bakk R., Tiscsenko, Licz. Edző: Deák Béla

Gól: Hadházi, Tiscsenko.

Deák Béla: – Utánpótlás szinten rendkívül jó iramú és magas színvonalú mérkőzés volt. Már az első percben sikerült megszereznünk a vezetést, de sajnos a gólöröm után egyenlítettek a hazaiak. A középső részben kiegyenlített mérkőzés zajlott, ahol egy szép támadás után ismét vezetéshez jutottunk, sajnos a meccslabdáinkat nem sikerült gólra váltani és ez megbosszulta önmagát, így a végén a futball törvénye érvényesült és meg kellett elégednünk a döntetlennel.


MLSZ ORSZÁGOS U12 ÉSZAKKELET, 8. FORDULÓ

Eger LS–Várda LA 1–11 (0–3, 0–5, 0–10)

VLA: Bódi L. – Grica, Sajtos, Takács D., Kulik, Povhanics, Szpivák, Kapitány, Paronai. Csereként lépett pályára: Halász E. (kapus), Bíró Bálint, Szombathy, Tóth Á., Csendes, Popovics. Edző: Oláh Levente

Gól: Kulik (4), Pokanich (3), Takács, Szpivák, Kapitány, Tóth Á.

Oláh Levente: – Első perctől az utolsóig mi irányítottuk a játékot, kevés lehetőséget engedtünk az ellenfelünknek. A támadó játékunk ma kimagasló volt, szép támadásokat tudtunk vezetni, és szép gólokat szereztünk. A bekapott gól miatt van egy kis hiányérzetem, mivel egy kaput eltaláló lövése volt az ellenfelünknek és abból gól született.


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló