Két pontot Mezőkövesden hagytunk

2022-10-28 22:40:29
Kisvárda FC

Vezettünk és büntetőt rúghattunk, mégsem nyertünk péntek este. HELYSZÍNI BESZÁMOLÓ

Domináns futballal kezdtük a péntek esti mezőkövesdi bajnokit, ám hiába dolgoztunk ki a meccs elején három helyzetet is, maradt a gólnélküli állás. Ötvös Bence, Dominik Kovacic, majd megint Otvös szerezhetett volna gólt, a lehetőségek kimaradtak, ami után a teljes első félidő lapossá vált.

A második játékrészt kényszerű cserével kezdtük (Matheus Leonit Ionut-Andrei Peteleu váltotta), majd góllal folytattuk: a Debrecenben megsérült Jasmin Mesanovicot helyettesítő Mario Ilievszki talált a kapuba. A gólra jöhetett volna a gól, hiszen Driton Camaj kiharcolta a büntetőt, amit maga próbált értékesíteni, de lövése után védett a mezőkövesdi kapus.

A büntetés pedig nem maradt el, két csereként beállt mezőkövesdi játékos összehozta az egyenlítést – a semmiből. A hajrában is mi álltunk közelebb a győztes gólhoz, de Jasir Asani ziccerből leadott lövését is védte Riccardo Piscitelli, a hosszabbításban pedig még volt egy tizenegyesgyanús eset kezezés miatt a mezőkövesdi tizenhatoson belül, de a VAR nem másította meg a játékvezető ítéletét, aki továbbengedte a játékot.

Játékban hatalmas volt a különbség a két csapat között, ezért csak magunknak köszönhetjük, hogy két pontot Mezőkövesden hagytunk.


OTP BANK LIGA: 13. FORDULÓ

MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC–KISVÁRDA MASTER GOOD 1–1 (0–0)

Mezőkövesd, Városi Stadion, 1811 néző, v.: Csonka (Vígh-Tarsonyi, Aradi)

MEZŐKÖVESD: Piscitelli – Kállai K., Pillár, Lukic,, Vajda S. – Cseri (Brtan, 78.), Karnickij, David Babunszki (Lekvehaliani, 78.), Besirovic (T. Kis, 72.) – Molnár G. (Bobál G., 72.), Drazsics (Schmiedl, 90.). Vezetőedző: Kuttor Attila.

KISVÁRDA: Hindrich – Melnik, D. Kovacic, Széles, Leoni (Peteleu, 50.) – Ötvös, Karabeljov – Navrátil (Asani, 77.), Makowski, Camaj (Vida K., 77.) – Ilievszki. Vezetőedző: Török László

Gólszerző: Ilievszki (0–1) az 54., Bobál G. (1–1) a 80. percben


A fontosabb események

54. perc: Camaj ívelt balról a túloldalra, ahonnan Navrátil kanalazta vissza a labdát, ami Makowskit és Pillárt érintve Ilievszki elé került, ő pedig öt méterről jobbal a kapu bal oldalába lőtte, 0–1.

65. perc: Camaj vitte le a labdát a bal oldalon az alapvonalig a tizenhatoson belül, megtolta Kállai mellett, aki buktatta. A tizenegyesből Camaj jobbal a jobb alsó sarkot vette célba, de Piscitelli szögletre ütötte a labdát.

80. perc: Vajda Sándor játszott a bal oldalon Lakvehalianihoz, akinek beadása után Bobál Gergely nyolc méterről a jobb felső sarokba fejelte a labdát, 1–1.


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló