Nincs más hátra, mint Előre!

2022-10-21 11:06:11
Kisvárda FC

Az ezúttal szombaton – hazai – pályára lépő tartalékcsapatunk a BKV ellen javítana. BEHARANGOZÓ

Három, egyaránt 1–0-ra elveszített bajnoki után ezúttal szombaton játszik újabb hazai mérkőzést tartalékcsapatunk. Az NB III-as Kisvárda Master Good II a húszcsapatos mezőnyben a tabella 13. helyére csúszott vissza, de csak egyetlen győzelmnyi a lemaradása a nyolcadik helyezettől. Ennek a bolynak a tagja a szombati ellenfél, a BKV Előre, amely 19 pontot gyűjtött eddig.

A közlekedésiek tavaly is ebben a csoportban szerepeltek, az első 12 meccsüket megnyerve repülőrajtot vettek, Kisvárdán is győztek 2–0-ra. Végül a bajnok Kazincbarcika és a Debreceni EAC mögött a harmadik helyen végeztek, tavasszal idegenben sikerült visszavágnunk 4–0-ra az azóta is a korábbi Ferencváros-játékos, Albert Flórián vezette fővárosiaknak.

„A tényekkel nehéz vitatkozni, márpedig a legutóbbi három meccsünket úgy veszítettük el, hogy még csak gól sem szereztünk – sóhajtott Kocsis János, tartalékcsapatunk edzője. – Ha azonban a lényeg mögé nézünk, ennyire nem tragikus a helyzet, sok volt a pozitívum a játékunkban, így például az is, hogy mindhárom mérkőzésen nagy mezőnyfölényben játszottunk, védekezésre kényszerítve az érezhetően a vereség elkerülésére törekvő ellenfeleinket. Egy ideje óta azon dolgozunk, hogy elöl eredményesek legyünk, a héten voltak erre utaló biztató jelek. Következő ellenfelünk, a BKV Előre érzésem szerint nem teheti meg, hogy csak a védekezéssel törődjön, nem is az a stílusa. Ezért arra számítok, hogy nagyobb területek nyílhatnak előttünk, az pedig kedvezhet nekünk. Azt remélem, hogy végre betalálunk, és ha ez így lesz, akkor a jó eredmény elkérése sem maradhat el.”

A mérkőzésre a Vár utca felől lehet bejutni, a belépőjegyek 500 forintba kerülnek, a 14 éven aluliaknak és a 65 éven felülieknek viszont nem kell fizetniük.


NB III KELETI CSOPORT: 14. FORDULÓ

KISVÁRDA MASTER GOOD II (13.)–BKV ELŐRE (11.)

Várkerti Sporttelep, szombat, 13.00

Vezeti: Szilágyi Sándor (Punyi Gyula, Tóth Ádám)


A borítófotón: Egy éve elvitte a három pontot a Várkertből a sárga mezes BKV

Fotó: Ombodi Tamás


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló