Illene kozmetikázni a mutatókon

2022-10-07 21:42:13
Kisvárda FC

A félévente egyszer esedékes megyei rangadó vár NB III-as csapatunkra vasárnap. BEHARANGOZÓ

Nem lett volna baj, ha sikerélménnyel felvértezve vág neki a megyei rangadónak tartalékcsapatunk, de a vasárnapi tiszafüredi bajnokin az utolsó percben kapott góllal veszített (0–1), így aztán a Sényő ellen vasárnap kora délután újra a jobbítás szándékával lép pályára.

„Különös, hogy míg korábban szinte minden második hétre megyei rangadó jutott az NB III-as csapatok számára, addig most félévente kerül sor egyre– ecsetelte a szabolcsi rangadó jelentőségét Kocsis János, a Kisvárda Master Good II edzője. – Nagyon bízom benne, hogy jó mérkőzést játszunk, bár számunkra azon van a hangsúly, hogy eredményesek legyünk, és a Sényő ne ellenünk találjon magára. Ha nem is szállítjuk zsinórban a győzelmeket, a mezőnyjátékunkra nem lehet panasz, a kapu előtti döntéshozatalokkal van gond. ennek megoldásán sokat dolgozunk, miközben igyekszünk a támadókról levenni a terhet, hogy ne csak tőlük reméljük a megoldást. Hazai körülmények között mindenképpen nyernünk kell, mert ha nem is tudjuk pótolni az eddig elhullajtott pontokon, a mérlegünkön van mit kozmetikázni.”

A Vár utcai felőli pályán esedékes mérkőzést 500 forintos belépőjegy megváltása mellett lehet megtekinteni, a 14 éven aluliaknak és a 65 éven felülieknek nem kell fizetniük. Bejárat a Vár utca felől.


NB III KELETI CSOPORT: 12. FORDULÓ

KISVÁRDA MASTER GOOD II (7.)–SÉNYŐ-CARNIFEX FC (18.)

Várkerti Sporttelep, vasárnap, 15.00

Vezeti: Vinter Béla Gábor (Elek Balázs, Balla Levente)


A borítófotón: Tavaly a bajnoki idénynyitón, de nem ideális körülmények között játszott, és nyert 3–0-ra hazai pályán tartalékcsapatunk a megyei rivális ellen

Fotó: Ombodi Tamás


next match
Kisvárda Master Good
Ferencvárosi TC
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló