Erre a hétvégére is jut a Vasasból

2022-09-30 14:01:36
VLA

A nagyobb korosztályok itthon játszanak, a három legkisebb idegenben lép pályára. BEHARANGOZÓ

Gyakori ellenfelünk mostanában a Vasas – a múlt hétvégén NB III-as csapatunk játszott az angyalföldi tartalékokkal, szerdán az U14-es csapatunk vizitált a Kubala Akadémiánál, szombaton pedig a három hazai korosztályos bajnoki egyike lesz az U15-ös Várda LA–Vasas Kubala Akadémia mérkőzés (a jövő héten pedig az NB I-ben lesz Kisvárda–Vasas párosítás...). Itthon játszik még az U17-es és az U16-os legénységünk, míg a három legkisebb korosztályos csapatunkra borsodi túrák várnak.


MLSZ ORSZÁGOS U17 KIEMELT CSOPORT, 5. FORDULÓ

Szombat, 14.00: Várda LA (4.)–Mol Fehérvár FC (6.)

Belényesi Miklós, a VLA edzője: – A Fehérvár nagyon nehéz ellenfél és kétarcú csapat, bárkit legyőzhetnek és bárkitől ki is kaphatnak. A múlt heti budapesti fellépésünk nem sikerült jól, de itt az újabb mérkőzés, hogy bebizonyítsuk, az csak egy kisiklás volt. Ha szombaton kiviszik a játékosaink a pályára azokat az erényeket, amelyeket egész héten láttunk tőlük az edzéseken, akkor meglesz a győzelem. Sérülés, eltiltás nincs, mindenkire számíthatunk.


MLSZ ORSZÁGOS U16 KIEMELT CSOPORT, 5. FORDULÓ

Szombat, 10.00: Várda LA (3.)–Pécsi MFC (12.)

Katona György, a VLA edzője:A múlt heti második félidő bizakodásra ad okot, sokkal gördülékenyebb, gyorsabb volt a játékunk, így hátrányból is sikerült fordítani Újpesten. Bízunk benne, hogy ott folytatjuk, ahol abbahagytuk, és hazai pályán már az első perctől ezt fogjuk látni csapatunktól. A Pécs rendkívül párharcerős csapat, szeretnek hosszú ívelt labdával a védelem mögé bejutni, ha ezt sikerül jól hatástalanítani és elől ugyanolyan gólképesek leszünk, mint eddig, akkor újra győztesen hagyhatjuk el pályát.


MLSZ ORSZÁGOS U15 KIEMELT CSOPORT, 3. FORDULÓ

Szombat, 12.00: Várda LA (9.)–Vasas Kubala Akadémia (4.)

Törtei Tamás, a VLA edzője:Végre hazai bajnoki mérkőzés! Már nagyon vártuk. A héten már kedvezőbb létszámban tudtunk felkészülni a Vasas elleni mérkőzésre. A múlt heti második félidőt kell átmentenünk holnapra és akkor biztos, hogy itthon tudjuk tartani a három pontot. Mindig bátor, de felelősségteljes játékot kérek a játékosoktól. Remélem elhiszik, hogy bárkit le tudunk győzni ebben a kiírásban.


MLSZ ORSZÁGOS U14 KIEMELT CSOPORT, 5. FORDULÓ

Szombat, 13.00: Diósgyőri VTK (10.)–Várda LA (5.)

Révész Csaba, a VLA edzője: – A nyári felkészülési mérkőzésen magabiztos győzelmet arattuk a Diósgyőr ellen, de mint tudjuk, a bajnoki mérkőzés mindig más, ezért fontos a lesz a megfelelő hozzáállás és a jó helyzetkihasználás.


MLSZ ORSZÁGOS U13 ÉSZAKKELET, 5. FORDULÓ

Vasárnap, 13.00: Mezőkövesd Zsóry FC–Várda LA *

Deák Béla, a VLA edzője: – Az elmúlt év tapasztalataiból kiindulva az ellenfél valószínűleg nagyon defenzív felfogásban lép majd pályára. Ebben a törekvesésben a kisméretű, rossz talajú műfüves pálya is a segítségükre lesz, éppen ezért döntő faktornak bizonyulhat az első gól megszerzésének az időpontja, mert a tavalyi bajnokságban a három mérkőzésünkből egyszer majdnem ráfaragtunk. A sok hiányzó ellenére természetesen a győzelem igényével lépünk pályára.MLSZ ORSZÁGOS U12 ÉSZAKKELET, 5. FORDULÓ

Vasárnap, 11.00: Mezőkövesd Zsóry FC–Várda LA *

Oláh Levente, a VLA edzője: – Az eddigi eredmények alapján nagy különbség van a két csapat játékereje között, ezért úgy gondolom, győzelmünk nem foroghat veszélyben. Ezt szeretnénk a pályán is nyomatékosítani.


* Ezekben a korosztályokban nem vezetnek tabellát


A borítófotón: A Várda LA U16-os csapata ezúttal hazai pályán gyarapítaná pontjai számát


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló