Döntetlen a Vasas II otthonában

2022-09-25 10:33:13
Kisvárda FC

Tartalékcsapatunk vezetett, majd a hajrában is győzelmi esélyei voltak, de maradt az 1–1. EDZŐI ÉRTÉKELÉSSEL

NB III KELETI CSOPORT: 9. FORDULÓ

VASAS FC IIKISVÁRDA MASTER GOOD II 1–1 (1–1)

Budapest, Illovszky Rudolf Stadion edzőpálya, 150 néző. V.: Dobai

VASAS II: Bánfalvi – Puskás Zs., Farkas B., Kleisz, Szilágyi Sz. (Rab, 13., Őri, 82.), Sztojka, Hosszú, Kapornai, Huszár, Pócs (Szendeff, 65.), Szalai J. Edző: Harmati Tamás

KISVÁRDA II: Perehanec – Rubus, Králik, Széles, Sikorszki – Avetiszjan, Czérna – Simon M. (Hricu, 62.), Nagy M. K., Honcsar (Bjelalov, 78.) – Heles. Edző: Kocsis János

Gólszerző: Honcsar (0–1) a 15., Szalai J. (1–1) a 42. percben

Kocsis János: – Visszafogottabb első félidőt produkáltunk, bár akkor is inkább nekünk voltak helyzeteink, a vezetés után is megvolt a lehetőségünk arra, hogy megszerezzük a második gólunkat. A második játékrészben magasan a hazai csapat fölé nőttünk, ziccereink voltak, kapufát lőttünk, kettőt is. Szabályos gólunkat érthetetlen módon nem adta meg a játékvezető, majd egy jogos tizenegyesnél szintén a kárunkra tévedett. Sajnos megint az maradt, hogy levonjuk a tanulságot, és nem külső tényezőkben, hanem magunkban keressük a hibát. A helyzeteket értékesíteni kell, a második gól megszerzésével el kell dönteni a meccset, minden más esetben elmaradha a győzelem.


ONLINE SZÖVEGES KÖZVETÍTÉSÜNK

1. perc: Csapatunk kezdte a játékot.

11. perc: Nagy Mihály Krisztián jobb oldali szabadrúgása után előbb Rubus majd Králik elől mentettek a védők.

13. perc: Sérülés miatt cserélt a Vasas, Szilágyi Szabolcs helyén Rab folytatja.

15. perc: Heles húzogatott a tizenhatoson belül, középre passzolt labdája a védőkről Honcsar elé került, ő pedig állítgatás nélkül, 22 méterről jobbal a jobb alsó sarokba lőtt, 0–1.

19. perc: Sztojka jobbról elvégzett szabadrúgása után ment el keresztben a labda.

20. perc: Nagy Mihály Krisztián 22 méteres szabadrúgása után vágódott le a sorfalról a labda.

21. perc: A csereként beállt Rab kapott sárga lapot.

23. perc: Czérna hátrapasszolt labdájával Szalai József ugrott ki, ziccerből, 16 méterről leadott lövését Perehanec nagy bravúrral védte.

26. perc: Huszár baloldali beadása után Sikorszki vágta ki a labdát a kapu előteréből.

33. perc: Rab baloldali beadásai után előbb Simon Mátyásról pattant le a labda, majd Perehanec húzta azt le.

35. perc: Nagy Mihály Krisztián jobboldali szöglete után Rubus elől mentettek ugyancsak szögletre. Az újabb, immár baloldali sarokrúgás után Szalai József mentése után ide-oda pattogott a labda, végül Rubus lőtt 18 méterről fölé.

38. perc: Nagy Mihály Krisztián húzogatott a tizenhatos előterében, íveléssel próbálkozott, de a labda fölé szállt.

40. perc: Nagy Mihály Krisztián balról, veszélyesen középre lőtt szabadrúgása után húzott el a labda a középsők előtt, és a baloldali kapufa mellett hagyta el a játékteret.

42. perc: Jobboldali beadás után Pócs nyolc méterről a jobboldali kapufát találta el, a kipattanó után nem sikerült felszabadítani, Szalai József pedig hat méterről, ballal a léc alá lőtte a labdát, 1–1.

44. perc: Máris visszavehettük volna a vezetést, de Nagy Mihály Krisztián jobboldali szöglete után Simon Mátyás hat méterről a jobb alsó sarok mellé lőtte a labdát.

45+1. perc: Labdaejtés után Sztojka lőtt 20 méterről, kevéssel a jobb alsó sarok mellé. Ezzel véget is ért az első félidő.

46. perc: Az alaposan elhúzódott szünet (a Vasasra kellett várni) után a hazai csapat kezdte a játékot a második félidőben. Csere egyik oldalon sem volt a szünetben.

47. perc: Kapornai indítása után Pócs adott jobbról középre, Szalai József pedig szorongatott helyzetben fölé fejelt.

51. perc: Honcsar játszott Nagy Mihály Krisztiánhoz, aki balról, a tizenhatos sarkától kapura tekert, Bánfalvi előrevetődve védte az előtte megpattanó labdát.

60. perc: Sikorszki baloldali beadása után Puskás lábán megpattanva a léc tetején landolt a labda.

62. perc: Simon Mátyás helyén Hricu folytatja.

64. perc: Sztojka kapott sárga lapot Heles megrúgásáért.

70. perc: Czérna kissé balról, 18 méterről elvégzett szabadrúgása után Bánfalvi ujjheggyel a lécre tolta a labdát, amely onnan szögletre vágódott.

73. perc: Kapornai térült-fordult a tizenhatos előterénél, majd 18 méterről fölé lőtt.

76. perc: Szendeff passzolta vissza a labdát Sztojkához, akinek 18 méteres, jobb alsó sarokba tartó lövését Perehanec ütötte ki bravúrral.

77. perc: Rubus passzolt Honcsarho, akinek 20 méteres lövését blokkolták.

78. perc: Gólszerzőnk, Honcsar helyén Bjelalov folytatja a játékot.

81. perc: Czérna cselei után Széleshez passzolt, ő 16 méterről ballal a kapu jobb oldalába lőtte a labdát. A játékvezető les miatt nem adta meg a gólt, teljesen érthetetlen az ítélet.

84. perc: Hricu jobboldali beadása után középen Nagy Mihály Krisztián vette le a labdát, nyolc méterről kapura lőtt, Bánfalvi bravúrral védte a léc alá tartó labdát.

85. perc: A Bjelalov lerántása miatt tizenegyest teljes joggal reklamáló edzőnket, Kocsis Jánost kiállította a játékvezető.

90. perc: Három perc a hosszabbítás.

90+3. perc: Rubus jobboldali beadása után Bjelalov fejese után szögletre vágódott a labda. Nagy Mihály Krisztián sarokrúgása után Králik fejesét vágták ki az ötösön belülről.

90+5. perc: Véget ért a mérkőzés, 1–1 a végeredmény.next match
Kisvárda Master Good
Ferencvárosi TC
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló