Újpesten játszunk a jövő héten

2022-09-23 15:00:06
Kisvárda FC

A Várkerti Stadion gyepszőnyegének rendbehozatala miatt kértük a pályaválasztói jog felcserélését.

Klubunk kérésére, az Újpest FC hozzájárulásával és a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) versenybizottságának jóváhagyásával felcseréltük az eredetileg Kisvárdára kiírt, 9. fordulóbeli mérkőzésünk pályaválasztói jogát. A mérkőzést így változatlan időpontban, 2022. október 1-jén 14.30-tól Újpesten, a Szusza Ferenc Stadionban játsszuk le.

Azért kértük a pályaválasztói jog felcserélését, mert a Várkerti Stadion küzdőterének talaja jelenleg nincs olyan állapotban, hogy azon korrekt körülmények között lehessen mérkőzést rendezni. Ennek oka, hogy a nyári időszakban a nemzetközi kupakötelezettség miatt a pálya kezelői nem tudták elvégezni azokat a szükséges és tervezett munkálatokat, amelyeket a mostani válogatott szünet idejére halasztottunk. Jelenleg is tart a pálya vegyszeres kezelése és a gyepszőnyeg szellőztetése, a játéktér azonban nincs olyan állapotban, hogy a jövő hét végére kiírt bajnoki mérkőzést megrendezhessük rajta.

Az Újpest FC vezetősége támogatta a kezdeményezésünket, hogy a mérkőzésre korrekt talajviszonyok mellett, a pályaválasztói jog felcserélésével, az ő otthonukban kerüljön sor. Sportszerű gesztusukat ezúttal is köszönjük!

Mindez azt is jelenti egyben, hogy a két csapat 20. fordulóban, eredetileg Újpestre kiírt mérkőzésének a kisvárdai Várkerti Stadion ad otthont. Annak a meccsnek még nincs pontos időpontja, a február 17-19-i hétvégén kerül majd rá sor.

Az Újpest FC elleni, eredetileg hazai mérkőzésre érvényes belépők értékesítése napok óta szünetel, viszont az eddig megváltott belépők egyrészt érvényesek lesznek a 20. fordulóban kiírt immár hazai mérkőzésre, de aki úgy dönt, hogy visszaváltja, arra is lehetősége van a Csillag utcai szurkolói shopban – hétfőtől. Egyúttal a következő, október 8-i, Vasas FC elleni hazai meccsünkre a jegyértékesítés ugyanott és az online térben (https://jegymester.hu/event-host/3000/labdarugas) tovább folytatódik.


A borítófotón: A két csapat játékosai október 1-jén újra a Szusza Ferenc Stadionban sorakoznak majd fel


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló