Senki sem hagyja el a megyehatárt

2022-09-16 12:02:40
VLA

Újabb csonka forduló a korosztályos bajnokságokban, négy csapatunk játszik, a többiek meccsét halasztották.

Az országos rendszerű korosztályos bajnokságban szereplő csapataink közül négy lép pályára szombaton, az U19-esek Újpest, valamint az U15-ösök és az U14-esek Vasas elleni mérkőzéseit későbbre halasztották.

A Várda LA U17-es ás U16-os legénységeire hazai mérkőzések várnak, de az U13-asaok és az U12-esek sem hagyják el a megyehatárt, hiszen Nyíregyházán játszanak megyei rangadót.


MLSZ ORSZÁGOS U17 KIEMELT CSOPORT, 3. FORDULÓ

Szombat, 10.00: Várda LA (3.)–Illés Akadémia-Haladás (5.)Belényesi Miklós, a VLA edzője: – Nagyon jó csapat a Szombathely, sok remek játékossal. A múlt hét nem úgy sikerült, ahogy elterveztük, ezért mindenképp sokkal jobb játékot várok egyénileg és csapatszinten is. Nincs sérülés és eltiltás sem, így mindenki rendelkezésre áll.


MLSZ ORSZÁGOS U16 KIEMELT CSOPORT, 3. FORDULÓ

Szombat, 14.00: Várda LA (5.)–Paksi FC (10.)

Katona György, a VLA edzője: – Kiélezett meccsre számítunk. Az előző szezonban élvezetes jó ritmusú mérkőzéseket játszottunk mostani ellenfelünkkel. Fizikálisan nagyon erős a rögzített helyzeteknél gólveszélyes Pakssal fogunk találkozni. Az MTK ellen elszenvedett vereségből levontuk a tanulságokat, sokkal koncentráltabb és intenzívebb játékra van szükség a múlt hetihez képest. Hazai pályán nem lehet más célunk, mint a három pont megszerzése.


MLSZ ORSZÁGOS U13 ÉSZAKKELET, 3. FORDULÓ

Szombat, 9.30: Nyíregyháza Spartacus–Várda LA

Deák Béla, a VLA edzője: – Megyei rangadó vár ránk, ennek megfelelően nagyon motivált tekintetekkel találkoztam a héten. A Nyíregyházával rendre jó mérkőzéseket szoktunk játszani, valószínűleg ez most is így lesz. Természetesen a győzelem igényével lépünk pályára, amit a saját játékunkkal szeretnénk elérni.


MLSZ ORSZÁGOS U12 ÉSZAKKELET, 3. FORDULÓ

Szombat, 11.30: Nyíregyháza Spartacus–Várda LA

Oláh Levente, a VLA edzője: – Erős ellenféllel szemben lépünk pályára, méghozzá idegenben. Utánpótlás szinten jó mérkőzésre számítok, hiszen a Nyíregyháza csapatai rendre megnehezítik a dolgunkat. Szeretnénk a saját játékunkra koncentrálni és minden meccsen egyre jobb és jobb teljesítményt nyújtani egyénileg, valamint csapatként egyaránt.


A borítófotón: U16-os csapatunk újabb góloknak és győzelemnek szeretne örülni


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló