Egyenlő erők küzdelme várható

2022-09-10 14:00:32
Kisvárda FC

Újra tartalékcsapatot, ezúttal a debrecenit fogadja NB III-as legénységünk. BEHARANGOZÓ

A legutóbbi hazai mérkőzéshez hasonlóan ismét tartalékcsapatot fogad NB III-as legénységünk – a Békéscsaba II elleni múlt szerdai 4–0-t követően ezúttal a DVSC II lesz a vendég vasárnap 16 órától a Várkerti Sporttelep Vár utca felőli pályáján.

„Az eddig egymás ellen játszott mérkőzések tapasztalata azt mondatja velem, hogy közel azonos képességekkel és lehetőségekkel bíró csapatok találkoznak egymással – véli Kocsis János, a hét forduló után dobogós helyen álló Kisvárda Master Good II edzője. – A DVSC első csapatánál történt edzőváltás egyik következménye volt, hogy az elmúlt fordulóban az első csapatból többen visszajátszottak a tartalékok közé, most is valami hasonlóra lehet számítani. A füzesgyarmati mérkőzés tanulsága, hogy akkor kell eldönteni a három pont sorsát, amikor lehet, a helyzetkihasználáson mindenképpen javítanunk kell. Megfelelően felkészültünk, a keretünk is adott, bizakodva, a győzelem megszerzésének reményében várjuk a vasárnapi mérkőzést.”

Tartalékcsapatunk sérültlistáján a füzesgyarmati mérkőzésen komoly fejsérülést szenvedő Králik Péter és a hosszabb ideje maródi Himics László szerepel.


NB III KELETI CSOPORT: 8. FORDULÓ

KISVÁRDA MASTER GOOD (3.)–DVSC II (11.)

Várkerti Sporttelep, vasárnap, 16.00

Vezeti: Virág András Barnabás (Bőhm Ármin, Halmai Kristóf)


A borítófotón: Czérna Eriknek a Füzesgyarmat után most a DVSC II játékosaibal kell megküzdenie

Fotó: Ombodi Tamás


next match
Kisvárda Master Good
Ferencvárosi TC
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló