Harmincegy bajnoki sorozatban

2022-09-07 19:21:18
Kisvárda FC

A tavalyi Honvéd elleni meccs után kezdődött a nagy széria, amely a Honvéd ellen ért – beállított – klubrekordot.

Újabb kategóriában vezeti a klubrangsort Bohdan Melnik – igaz, a legújabbat „csak” társbérletben. A Honvéd elleni bajnoki volt zsinórban a 31., amelyen megszakítás nélkül pályára lépett, ezzel utolérte Claudiu Bumbát, aki a 2020-2021-es idényben csak az első és az utolsó fordulóban hiányzott, a közte lévő 31 meccsen rendre pályára lépett.

Bohdan Melniket tavaly október 1-jén, éppen a Honvéd elleni idegenbeli bajnokin kiállították (először kisvárdai karrierje során), azt követően letöltötte egy bajnoki meccsre szóló eltiltását, majd a 10. fordulóban, Pakson újra pályára lépett, és azóta egyetlen bajnokit sem mulasztott el. Ezidő alatt 25 alkalommal a kezdőcsapat játékosa volt, hatszor pedig becserélték.

Amennyiben Melnik – aki a Honvéd elleni mérkőzésen a kezdés pillanatában negyedszer viselte a csapatkapitányi karszalagot NB I-es mérkőzésen– pályára lép a következő, Ferencváros elleni idegenbeli mérkőzésen, akkor – ahogy a játszott meccsek és percek, a kezdőcsapat tagsága és a végig játszott meccsek kategóriájában – újabb mutatóban lesz egyedüli listavezető.


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló