VIP-vendégeink figyelmébe

2022-08-26 14:11:57
Kisvárda FC

Kérjük vendégeink együttműködését a leírtak kapcsán.

Éppen egy hónapja játszottuk a mostani szezonban az első hazai tétmeccset, vasárnap pedig már a hatodik itthoni fellépésünkre várjuk a szurkolóinkat. Az eddigi öt hazai mérkőzés tapasztalatai alapján néhány előírás betartására felhívjuk szurkolóink figyelmét, ezek elsősorban a VIP-szektort érintik. Kérjük vendégeinket, hogy az alábbiak ismeretében vásárolják meg oda belépőiket.

A VIP-szektorban tartózkodni rangot jelent, ezért minimális öltözködési elvárást támasztunk a belépéshez, a sportosan elegáns viselet elfogadható, a túlzottan sportos, melegítős, esetleg strandviselet viszont kizáró ok lehet a belépésre az érvényes jegy ellenére is.

Szabály továbbá, hogy a nézőtérre ételt kivinni szigorúan tilos, italt is csak műanyag pohárban. Felhívjuk továbbá a figyelmet, hogy abban az esetben is a jegyen szereplő ülésen foglaljanak helyet vendégeink, ha a VIP-szektor esetleg nem teljesen telik meg.

Kérjük, hogy mindezeket már a vasárnapi, Fehérvár elleni mérkőzésen, illetve folyamatosan vegyék figyelembe vendégeink. Megértésüket megköszönjük.

Hajrá, Kisvárda!


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló