Tesszük-vesszük a labdát

2022-08-25 07:50:03
Kisvárda FC

Vida Kristopher szeretné majd átélni a csapat játékosaként is, amit kívülről látott.

Tizenegy évnyi légióskodás után, 27 esztendősen mutatkozott be a honi élvonalban Vida Kristopher – csapatunk színeiben. A Hollandiát, Szlovákiát és Lengyelországot megjárt támadó nagy tervekkel érkezett Kisvárdára, és egyelőre csereként jutott szóhoz a legutóbbi két mérkőzésen, a Puskás Akadémia elleni (1–1) és a zalaegerszegi bajnokin (31). Mindkétszer a hajrában állt be és csapatunk mindkét alkalommal gólt szerzett azt követően.

„Belülről megerősödött bennem az, amit kívülről is láttam: jó csapathoz kerültem és a bajnokság színvonala is megfelelő – mondta az eddigi tapasztalatairól Vida Kristopher. – A csapat jó futballt játszik, tesszük-vesszük a labdát, előrefelé megyünk, ami fekszik és tetszik nekem. Legalábbis jobban, mint a lengyel bajnokság, ahol talán kevesebb idő volt a cselekvésre, de inkább a küzdelem dominált, itt technikásabb a futball. Költözködés közben vagyunk, keressük az otthonunkat, hiszen szeretnénk hosszabb távon berendezkedni Kisvárdán. Az eddigiek alapján látszik, hogy a csapat esélyes a dobogóra, ha sikerül újra érmet szereznünk, akkor újra kiléphetünk a nemzetközi porondra, márpedig kívülről nagyon tetszett, amit a Molde elleni meccseken láttam, jó lenne mindazt jövőre, immár a csapat tagjaként átélni.”

Vida Kristopher és a csapat legközelebb vasárnap lép pályára, ellenfelünk 14.30-kor a csütörtökön este Európa-konferencialiga-rájátszás visszavágón pályára lépő Mol Fehérvár FC lesz.


A borítófotón: Vida Kristopher (balra) két gólunk pillanatában is a pályán volt már

Fotó: Móricz Csaba


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló