Ők először otthon, mi először idegenben

2022-08-20 09:46:13
Kisvárda FC

A távoli Zalaegerszegen lép pályára vasárnap NB I-es csapatunk. BEHARANGOZÓ

Annyi a döntetlen a 2022-2023-as bajnokság első fázisában, hogy átlépve a negyedik játéknapra még hét csapat veretlen és öt nyeretlen. Mindössze ketten vannak, akik nem tartoznak egyik kategóriába sem – a Puskás Akadémia és a Mol Fehérvár FC – ketten, az egyaránt három döntetlennel rajtoló DVSC és Vasas viszont mindkettőbe.

A vasárnapi ZTE–Kisvárda Master Good mérkőzés résztvevői még nem veszítettek az idei sorozatban, az Egerszeg idegenben egy-egy győzelmet aratott és döntetlent ért el, míg a mieink hazai pályán egy siker mellett két iksszel rajtoltak. A Zalaegerszegnek a mostani lesz az első hazai meccse a bajnokságban, míg mi most utazunk először idegenbe.

„Nagyon jó irányvonalak es célkitűzések indultak el a mostani szezon kezdete előtt Zalaegerszegen a tulajdonos részéről, amelyekhez Dragóner Attila sportigazgató és Ricardo Moniz vezetőedző személyében szakmai vonalon megtalálta a megfelelő embereket is – mondta a vasárnapi bajnoki apropóján Török László, a Kisvárda Master Good vezetőedzője. – Ellenfelünknél nagy volt a játékosmozgás a felkészülés kezdetén és közben is. Az első öt helyezés megszerzését tűzték ki célul a fiatal, lendületes csapat elé, ezen szándékaik már felfedezhetőek a csapatjátékot illetően. Természetes, hogy a heti munkánknak része volt a ZTE-re való felkészülés, viszont számunkra a legfontosabb es az elsőszámú szempont a saját csapatunk. Stábunknak mindig a kiemelt fókusz a csapatjátékunk fejlesztése, amit napról napra, hétről hétre erősítünk, s ennek hozama az eredményesség kell, hogy legyen!”


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló