Négy évvel a stadionavató után is visszatér

2022-08-13 20:01:30
Kisvárda FC

Az előző bajnokság hajrájában a mérkőzéseinken gyakran jelenlévő játékvezető a vasárnapi dirigens.

Ha már ezen a héten „ünnepelte” a negyedik születésnapját a Várkerti Stadion, akkor úgy „illik”, hogy az ahhoz legközelebb eső bajnokit az vezesse, aki anno az elsőt is. Nos, így történik, bár az illetékesek aligha emiatt küldték Pintér Csabát a vasárnapi, Puskás Akadémia elleni mérkőzésünkre.

A 44 éves, 123. NB I-es bevetésére készülő Pintér Csabával az előző bajnokságban gyakran találkoztunk, összesen hatszor vezetett nekünk, azon belül az utolsó négy fordulóban háromszor (Honvéd idegenben 1–1, Pakson 1–0-s, a Zalaegerszeg ellen itthon 2–1-es győzelem). Ezeken a meccseken három győzelem, két döntetlen és egy, a Ferencváros otthonában a hosszabbításban elszenvedett vereség (1–2) volt a mérlegünk. Összességében pedig 14 mérkőzést vezetett csapatunknak az élvonalban azokon négy-négy győzelem és vereség mellett hat döntetlen született. Összesen két büntetőt ítélt a javunkra, négyet ellenünk, négy játékosunkat állította ki (abból rögvest kettőt az első, Fradi ellen vezetett stadionnyitó mérkőzésen), hármat a riválisok közül, a sárga lapot nekünk 41-szer, a riválisoknak 33-szor mutatta fel.

Ebben a párosításban, vagyis a Puskás Akadémia ellen egyszer dirigált, 2020 júniusában 1–1-es döntetlen lett a. vége úgy, hogy a vendég felcsútiak a 94. percben egyenlítettek.


OTP BANK LIGA: 3. FORDULÓ

KISVÁRDA MASTER GOOD (1.)–PUSKÁS AKADÉMIA (4.)*

Várkerti Stadion, vasárnap, 18.00

Vezeti Pintér Csaba (Szert Balázs, Huszár Balázs – tartalékjátékvezető: Farkas Ádám)

÷ A helyezések a forduló előtt állapotot tükrözik


next match
Kisvárda Master Good
Ferencvárosi TC
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló