Harmadszor is hazai körülmények között

2022-08-13 13:06:32
Kisvárda FC

NB III-as legénységünk is sorra játssza az itthoni meccseket, ezúttal a Tiszaújváros ellen. BEHARANGOZÓ

Tizenegy nappal a legutóbbi, egyben idei második bajnoki mérkőzés és győzelem után szerepel újra hazai pályán tartalékcsapatunk, amely vasárnapi matinéprogram keretében, 11 órától fogadja a Tiszaújvárost a Várkerti Sporttelep vár felőli játékterén. Míg a Kisvárda Master Good II két meccs után százszázalékos és hatpontos, addig a Tiszaújváros mindkét meccsét elveszítette – a nyitányt otthoni körülmények között éppenséggel 3–0-ra az általunk a következő körben 2–0-ra felülmúlt újonc Pénzügyőr SE ellen. A második fordulóban Putnokon kapott ki 3–1-re a vasárnapi ellenfél.

„Nagyon az elején járunk még a bajnokságnak, nem lehet egyértelmű következtetést levonni az eredményekből – véli Kocsis János, tartalékcsapatunk edzője. – Tíz napunk volt arra, hogy felkészüljünk erre a mérkőzésre, kicsit más jellegű munkát végeztünk, mint amikor csak egy hetünk van két fellépés között. Hozzáteszem, tavaly az ilyen mérkőzésekből nem jöttünk ki jól, de igyekszünk ezen a hibánkon is javítani. Nyilván a Tiszaújváros jobb csapat attól, mint amit a tabella mutat, áprilisban elég kellemetlen vereséget szenvedtünk el az otthonukban, igaz, hazai pályán felülmúltuk őket az utóbbi két évben. Fiataljaink jól illeszkednek a rendszerbe, az NB I-es csapattól érkező rutinos játékosok segítsége is elkel, ez az elegy sikereket eredményezhet, bízunk benne, hogy vasárnap is.”

A mérkőzésre 500 forintos belépő megvásárlása mellett lehet bejutni, a 14 év alattiaknak és a 70 éven felülieknek nem kell fizetniük.


NB III KELETI CSOPORT: 3. FORDULÓ

KISVÁRDA MASTER GOOD II (2.)–TERMÁLFÜRDŐ FC TISZAÚJVÁROS (18.)

Várkerti Sporttelep, vasárnap, 11.00

Vezeti: Szigetvári Márk (Gergely Márton, Majorné Nagy Petra)


A borítófotón: Szőr Levente (elöl) a Pénzügyőr ellen a Tiszaújváros ellen is győzelemre készül

Fotó: Ombodi Tamás


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló