Maradt még feladat bőven

2022-08-12 13:42:50
Kisvárda FC

A nemzetközi porondon elért négy gólunkból hármat szerző, a Molde ellen duplázó Jasir Asani érezte, hogy eredményes lesz.

Négyből három meccset megnyertünk a nemzetközi kupaporondon, az Európa-konferencialiga (Ekl) selejtezőjében. Az ott szerzett négy gólunkból hármat Jasir Asani szerzett – albán-északmacedón szélsőnk az Almatiban szerzett győztes találata után csütörtökön este a Molde ellen (2–1) duplázott.

„A nemzetközi porondon nem szereztem még két gólt egy meccsen, és bár boldog vagyok, hogy ez is megtörtént velem, azért az lett volna az igazi, ha tovább is jutunk – mesélte Jasir Asani. – A meccs előtt valahogy megéreztem, hogy eredményes leszek, annyira jól dolgozott a csapat, hogy biztosra vettem, lehet esélyünk a hátrány ledolgozására, és úgy voltam vele, ebben nekem is jut szerep. Mindkét meccsen jól játszottunk, különösen a hazaian, amelynek végén többet érdemeltünk volna. A futballnak része a szerencse is, nekünk abból most nem jutott sok, de le kell zárni a múltat, és koncentrálni a hazai feladatokra. Ugyan jó lett volna, ha továbbra is heti két meccs lenne a penzum, de a bajnokságban és a kupában is vár még ránk feladat, elsőként most éppen arra kell koncentrálnunk, hogy a vasárnapi, Puskás Akadémia elleni meccsen legyünk eredményesek.”


A borítófotón: Jasir Asanit (balra) ezen a meccsen csak nehezen lehetett megállítani

Fotó: Móricz Csaba


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló