Védekező Kisvárdára számítanak a norvégok

2022-08-04 07:44:50
Kisvárda FC

A Molde edzője és balhátvédje is kemény mérkőzésre készül ellenünk.

A Molde FK részéről a csapatnál 2018 óta hivatalaban lévő Erling Moe és a balhátvéd Kristoffer Haugen vett részt a mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón, ők mondtá el, hogy it várnak a csütörtöki Európa-konferencialiga-selejtezőtől.

„Nem igazán tudunk sokat az ellenfélről fogalmazott Kristoffer Haugen (borítófotónkon balra). – Az elmúlt napokban láthattunk néhány videót róluk, azokból gyűjtöttök az ismeretet. Olyan csapatról van szó, amely az elmúlt években jobb és jobb lett, és nincs sok európai tapasztalatuk. Úgy látjuk, jól szervezett csapat, amely megpróbál ellenünk is kontrafutballt játszani. Nehéz meccs lesz.

A Moldét két forduló választja el választja el attól, hogy bejusson a csoportkörbe az Európa-konferencialigában, ami a szezon előtt az egyik cél volt.

„Ez volt az egyik fő cél. Mindig a következő feladatra kell koncentrálnunk, meccsről meccs nagyobb a kihívás, és minden körrel csak egyre keményebb mérkőzések várnak ránk. Minden mérkőzést komolyan veszünk, és igyekszünk olyan eredményt elérni a Kisvárda ellen, ami jó kiindulópontot jelenthet a visszavágóra– mondta még Kristoffer Haugen.

A Molde korábban megszenvedett a nála alacsonyabban jegyzett ellenfelekkel szemben, Erling Moe, a Molde edzője pedig csütörtökön védekező Kisvárdára számít.

„Kemény ellenféllel nézünk szembe. Olyan csapattal találkozunk, amely a védekező biztonságot helyezi előtérbe. Látjuk, hogy elég veszélyesek az ellentámadások során. Várjuk a meccset. Megfelelő az önbizalmunk és megvan az önmagunkba vetett hitünk. Nagyrészt rajtunk múlik, hogy milyen eredményt érünk el – mondta Erling Moe a sajtótájékoztatón.


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló