Egy edzés maradt az alkalmazkodásra

2022-08-03 19:25:20
Kisvárda FC

Ötvös Bence szerint minden percét élvezni kell a nemzetközi kupaszereplésünknek.

Sikerült-e feldolgozni a vasárnapi bajnoki végjátékában történteket, illetve miként tudott ilyen rövid alatt felkészülni csapatunk a csütörtöki Európa-konferencialiga-ellenfelünk, a házigazda Molde FK játékából? – kérdezték Ötvös Bencét, a csapatunkat képviselő játékost a szerda esti moldei sajtótájékoztatón.

„A Debrecen elleni meccset gyorsan lezártuk, a hétfő délutáni gyakorlástól kezdve már csakis a Moldéra hangolódtunk – árulta el 24 éves középpályásunk. – A Moldéból igyekeztünk felkészülni, a stábtagokkal egyéni szinten és csapatként is elemeztük az ellenfél játékát. A pálya talaja némileg fura, játszottam már ilyenen, rendkívüli módon csúszik rajta a labda. Edzettünk ugyan műfüves pályán otthon is, de nem teljesen ilyenen, az itteni edzés az egyedüli alkalom, amikor alkalmazkodni tudunk némileg hozzá. Minden percét élvezzük a nemzetközi szereplésünknek, szeretnénk olyan eredményt elérni csütörtökön, ami feljogosít bennünket a továbbjutásra.”

A 19 órakor kezdődő edzés során az időjárás aztán esősre váltott, ilyen körülményeket ígérnek a csütörtöki összecsapásra is.


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló