Esőre jött a gólzápor

2022-07-31 08:33:40
Kisvárda FC

NB III-as csapatunk újra nagy magabiztossággal győzte le az Egert. ÖSSZEFOGLALÓ

Gyorsan kellett reagálni, mert a szombat délutáni nagy eső játékra alkalmatlan állapotba hozta a Várkerti Sporttelepen az NB III-as csapatunk otthonául szolgáló pályát. Végül, a stadionba került be az Eger SE elleni szezonnyitó, amelyet éppen azért játszott csapatunk a megszokottól eltérően nem vasárnap, hanem szombaton, hogy kikerülje NB I-es csapatunk vasárnapi, DVSC elleni mérkőzését, amely 15.45-től kezdődik.

Szóval, a nagy eső után jött a gólzápor, tartalékcsapatunk 4–0-ra nyert, mondhatni a szokásos nagy különbséggel győzte le az Egert, hiszen a tavalyi sorozatban idegenben 3–0-ra, hazai pályán 5–1-re nyertünk a hevesiek ellen. Amúgy pedig szinte kísértetiesen úgy indult a szezon, mint tavaly, amikor a Sényő ellen szakadt le az ég, és a második félidő kezdődött jókora csúszással – most a kezdő sípszóra kellett csaknem félórát várni. Egy éve 3–0-s sikerrel indult az idény, amely összességében szépen is záródott. Ha már így alakult, előjelnek talán nem rossz...

A csapat – a pályaválasztói jog felcserélése által – szerdán ismét hazai pályán játszik, augusztus 3-án 17.30-tól a Pénzügyőr SE-t fogadja a második fordulóban.


A borítófotón: Abov Avetiszjan addig forgolódott, míg megszerezte csapatunk negyedik gólját

Fotó: Ombodi Tamás


A Kisvárda Master Good II–Eger SE NB III-as mérkőzés összefoglalója:

Related video

Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló