A korai gól sok mindent megváltoztathat

2022-07-27 20:53:58
Kisvárda FC

A kazah csapat edzője, Kirill Keker jelezte, hogy nem adták fel a párharcot.

A csütörtöki meccs időpontjában, 18 órakor edzett szerdán a Kajrat Almati az Európa-kontinensliga második selejtezőfordulós visszavágó helyszínén, a Várkerti Stadionban. A kazahok delegációja nagyjából négy órával azelőtt landolt a debreceni repülőtéren, tehát gyakorlatilag villámlátogatást tesznek Magyarországon.

„Egyértelmű, Kazahsztán és Magyarország messze van egymástól, de a klubnál a legjobb megoldást választottuk az utazás megszervezéséhez – árulta el érdeklődésünkre Kirill Keker, a Kajrati vezetőedzője. – A mérkőzés adja majd meg a választ erre a kérdésre. A csaknem egy héttel ezelőtti első mérkőzésre visszagondolva az eredménnyel természetesen nem voltunk megelégedve, ha viszont a játék minőségét vesszük, akkor sok pozitív momentumunk volt, de nem minden jött be, amit elterveztünk. Azóta a hétvégén pályára léptünk a kupában, szerencsére hazai pályán, nem kellett tehát utaznunk. A célunk a győzelem és a továbbjutás volt, miközben örömmel adtunk játéklehetőséget a saját reménységeinknek is. Ez a klub stratégiájának része, nem egyértelműen az vezérelt tehát bennünket, hogy a Kisvárda ellen pályára lépők pihenőt kapjanak.”

Miután 1–0-ra megnyertük a kinti meccset, kíváncsiak voltunk, a kirgiz-kazah edző miként látja a továbbjutási esélyeket.

„Most már a Kisvárda az esélyesebb, hatvan-negyven százalékra adnám az oddsot a javára. Ugyanakkor egy korai gólunk alaposan megváltoztathatná a helyzetet. Ezek alapján érdekes meccset várunk, pozitívan gondolkodunk.”


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló