Jön az első edzőmeccs

2022-06-24 17:39:06
Kisvárda FC

A nyári szezonban elsőként a Vasas lesz az ellenfelünk. BEHARANGOZÓ

Csapatunk megkezdi edzőmeccseinek sorát, ezekből hatot játszik a holtidényben – négyet majd az ausztriai edzőtáborban, előtte és utána pedig egyet-egyet Magyarországon. Az első ellenfél szombaton az NB I-es újonc Vasas lesz, a mérkőzést a BVSC Tatai úti létesítményében játsszák 17 órától, zárt kapuk mögött.

„A bejáratott protokoll alapján tíz nappal a felkészülés megkezdése után időszerű edzőmeccset játszani, így teszünk mi is – mondta Erős Gábor, csapatunk edzője. – Ahogy a legutóbbi előszezonban is hangsúlyoztam, az edzőmeccsekre most is úgy tekintünk, mint olyan eszközre, amelyek révén a játékosok megfelelő állapotba kerülhetnek. Mindenki játéklehetőséghez jut, egy-két kivételtől eltekintve a játékosok egy-egy félidőt töltenek majd a pályán, és bevetjük a fiatalokat is. A kezdő tizenegyből sem kell majd messzemenő következtetéseket levonni, vegyíteni fogjuk a tapasztaltabb futballistákat az ifjabbakkal. Most még nem közvetlenül a bajnoki rajtra készülünk, hanem a felkészülés első edzőmeccsét játsszuk, ilyen szemmel nézzük majd a történteket.”


A keretből mindenki egészséges, egyedül a hét elején kisebb sérüléssel bajlódó Artem Odincov hagyja ki a mérkőzést elővigyázatosságból.A borítófotón: Jasmin Mesanovic (balra) és Anton Kravcsenko az edzések után meccshelyzetben is kipróbálhatja magát

Fotó: Ombodi Tamás


next match
Kisvárda Master Good
Ferencvárosi TC
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló