Megjött az „új” ember is!

2022-06-14 19:01:51
Kisvárda FC

Kedd kora este egyelőre civil ruhás játékosokkal telt meg az öltöző.

Edzés még nem szerepelt a keddi programban, de megtelt a Várkerti Stadion hazai öltözője. Az előző szezonban a bajnokságban második helyezést szerzett, vele együtt az Európai-konferencialiga (Ekl) szereplést kiharcoló csapatunk tagjainak ugyanis június 14-én telt le a szabadságuk, a keddi találkozó előtt átestek a koronavírus-tesztelésen, hogy szerdán orvosi vizsgálatokkal, állapotfelméréssel és egy pályaedzéssel már meg is kezdődjön az érdemi munka.

A fotón: Megelőlegezett bizalom – Hindrich Ottót megtapsolták az új csapattársak


Sok változásról nem tudunk beszámolni: az egyetlen kívülről érkezett új szerzemény Hindrich Ottó – a 19 éves kapus a romániai CFR Clujtól érkezett kölcsönbe. Visszatértek a lejáró szerződésű játékosok, a szakmai munkát pedig az előző bajnokságot befejező stáb irányítja ezekben a napokban, minthogy valamennyi szakembernek minimum június 30-ig érvényes a szerződése. A játékosok közül Driton Camaj már csak azért sem térhetett még vissza, mert ő a montenegrói válogatott keretének tagja, és akár kedden is pályára léphet hazája színeiben a románok elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésen. Néhány, igazoltan hiányzó játékos sem jelent meg a keddi találkozón, hogy ők fokozatosan kapcsolódjanak be a munkába.

A fotón: Claudiu Bumba és Ionut-Andrei Peteleu Erős Gábor beszédét hallgatja


Köszöntőjében Erős Gábor edző külön gratulált az újonnan szerződtetett Hindrich Ottónak és a fiatalok közül jelenlévő Bíró Rolandnak, illetve egy „másik” új embernek, a nyári szünetben megnősült Zlicsics Lázárnak is!

A fotón: A tavalyi stáb szerződése él, a munka velük kezdődik meg


A fotón: Králik Péternek (balra) már nem, Bíró Rolandnak még új az öltöző légköre, az ifjak beilleszkedését Ötvös Bence, Dombó Dávid és Rubus Tamás is segítheti


A borítófotón: Boldog házas életet Zlicsics Lázárnak!


next match
Újpest FC
Kisvárda Master Good
Budapest, Szusza Ferebc Stadion
2022-10-01 14:30
OTP Bank Liga, 9. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
BVSC-Zugló
0-2
0-2
Kisvárda Master Good
Budapest, Szőnyi út, BVSC-Zugló Stadion
2022-09-17 15:00
Mol Magyar Kupa, a legjobb 32 közé jutásért