Látni lehessen a játék szeretetét

2022-06-02 16:59:14
VLA

Utolsóként legkisebb csapataink fejezik be a maguk bajnokságát. BEHARANGOZÓ

A kisvárdai érdekeltségű, klasszikus értelemben vett bajnokokságokban az utolsó mérkőzéseket játssza pénteken U13-as és U12-es csapatunk. Ezután már csak az U17-esek osztályozói maradnak hátra – szombati kezdéssel.

Maradva a legkisebbeknél, róluk már többször is leírtuk, hogy ezekben a korosztályokban nem vezetnek tabellát, de a házi számítások szerint mindkét bajnokságban a VLA áll az élen. A DEAC elleni meccsek után is jó esély van ennek a pozíciónak a megtartására.


MLSZ ORSZÁGOS U13 ÉSZAKKELET, 27. FORDULÓ

Péntek, 17.00: Várda LA–Debreceni EAC

Oláh Levente: – Nagy jelentőséggel bír a soron következő mérkőzés, mivel, ha nyerünk, bajnokok vagyunk. Szeretnénk hazai környezetben győzelemmel búcsúzni ettől a bajnokságtól, és ezáltal bebiztosítani az első helyünket a képzeletbeli tabellán.MLSZ ORSZÁGOS U12 ÉSZAKKELET, 27. FORDULÓ

Péntek, 15.00: Várda LA–Debreceni EAC

Deák Béla: – A szezon utolsó mérkőzésén hazai környezetben természetesen nem lehet más célunk, mint megnyerni a találkozót. Az első két kör alapján ez akár könnyűnek is ígérkezhet, de a szerdai mérkőzés is rávilágított arra, hogy a bajnokság mindig az utolsó percig koncentráltnak kell maradnunk. Szeretnénk szépen zárni ezt a bajnoki idényt, és látni a gyerekek arcán a játék szeretetét.


A borítófotón: Ebben a bajnokságban utoljára hallgathatják meg edzőik tanácsait a kicsik


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló