A bronzzal lehet teljes a kollekció

2022-05-27 14:26:39
VLA

Az U19-esek színeit az osztályozóra készülő U17-esek képviselik, egymást érik a megyei rangadók, miközben a Fradi is érkezik. BEHARANGOZÓ

Csapataink számára további két korosztályban, az U19-ben és az U16-ban érnek véget a bajnoki küzdelmek. Sőt, az U19-esek gyakorlatilag már be is fejezték szereplésüket (kivéve azok a játékosok, akik közülük vasárnap az NB III-ban kapnak lehetőséget), hiszen az utolsó fordulóban az osztályozóra készülő U17-esek képviselik majd klubunkat a nagyobbak korosztályában. Pontosan azért, hogy idősebbek ellen, kellően fel tudjanak készülni a feljutásról döntő sorozatmeccsekre, ami a jövő héttől vár rájuk. Az U17-es legénység egyébként pénteken fejezte be mátraházi edzőtáborozását, onnan érkezik a szombati meccsre.

A VLA U16-os legénysége számára nem más a cél, mint a bronzérem bebiztosítása. Ezt csapatunk többször elmulasztotta, így nincs más hátra, mint hazai pályán a bajnoki címért küzdő Ferencváros ellen megtartani a lépéselőnyt a mögöttünk nyomuló Budapest Honvéd-MFA-val szemben.

A legkisebbek számára még két forduló van hátra, és az U13-asokra és az U12-esekre is a Nyíregyháza elleni megyei rangadó vár – csak éppen idegenben.


MLSZ ORSZÁGOS U19 B CSOPORT (9-16. HELYÉRT), 14. FORDULÓ

Szombat, 10.00: Várda LA (3.)–Nyíregyháza Spartacus FC (6.)

Révész Csaba, a VLA megbízott edzője: – Megkaptuk azt a lehetőséget, hogy az osztályozó előtt főpróbát tartsunk erős ellenféllel szemben. Jó felkészülésen vagyunk túl, sikerült az edzőtábor, szeretnénk szombaton jó mérkőzést játszani, és felmérni, hogy hol tatunk a nagy megmérettetések előtt. Bízom a jó hozzáállásban és mentalitásban, ezeket szeretnénk viszontlátni az osztályozó előtti mérkőzésen.


MLSZ ORSZÁGOS U16 A CSOPORT (1-8. HELYÉRT), 14. FORDULÓ

Szombat, 12.00: Várda LA (3.)–Ferencváros (2.)

Belényesi Miklós, a VLA edzője: – Mivel négy mérkőzés óta nem tudtuk lezárni a bronzérem kérdést, a sors fintora, hogy az utolsó bajnoki is téttel bír. Az első öt helyezett közül minden csapat helyet cserélhet egymással. A Fradi az első helyért megy, mi a harmadikért. A mostani bajnoki év egyedülálló a kisvárdai foci történetében, a felnőtt csapattól kezdve az akadémia több korosztálya is érmeket szerzett. A bronzérem még hiányzik a kollekcióból, szombaton ezért szállunk csatába a Ferencváros ellen. A nyári átalakulás az U16-os csapat utoljára lesz ilyen összetételű, mindenáron győzelemmel szeretnénk búcsúzni.


MLSZ ORSZÁGOS U13 ÉSZAKKELET, 26. FORDULÓ

Szombat, 10.00: Nyíregyháza Spartacus FC–Várda LA*

Oláh Levente: – Szombaton Nyíregyházára látogatunk, s a mérkőzés nem ígérkezik könnyű feladatnak. Ellenfelünk szervezett, jó focit játszik, amely ellen nehéz helyzeteket kialakítani. A játék minden elemében jobbnak kell lennünk ahhoz, hogy győzelemmel térhessünk haza. Márpedig ez a célunk.MLSZ ORSZÁGOS U12 ÉSZAKKELET, 26. FORDULÓ

Szombat, 10.00: Nyíregyháza Spartacus FC–Várda LA*

Deák Béla: – Igazi megyei rangadóra van kilátás, ami külön motivációt jelent a csapatnak. Természetesen a győzelem igényével lépünk pályára Nyíregyházán is, és szeretnénk folytatni jó sorozatunkat a jó focit játszó hazaiak ellen.


*Ezekben a korosztályokban nem tartanak nyilván bajnoki tabellát és helyezést


A borítófotón: U16-os csapatunk kapitánya, Racskó Márk (jobbra) éremszerzéshez segítheti a gárdát


next match
Kisvárda Master Good
Ferencvárosi TC
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló