Kettőt még hozzátennének

2022-05-21 16:09:22
Kisvárda FC

Tavaszi utolsó idegenbeli mérkőzését játssza tartalékcsapatunk, amely a vasárnapi matinén Újpesten lép fel.

Az első játszik a másodikkal – abban az értelemben legalábbis, hogy az NB III Keleti csoportjának két legjobb tartalékcsapata találkozik a bajnokság utolsó előtti fordulójában. Csapatunk, a Kisvárda Master Good II a hatodik helyen állva vívja meg a vasárnapi matinét a kilencedik Újpest FC II otthonában.

„A kis Újpest a csoport egyik legjobb formában lévő csapata, a tavaszi eredményei különösen elismerésreméltóak, és az őszi hajrában hazai pályán csak nehezen tudtuk legyőzni – beszélt a vasárnapi házigazdáról Kocsis János, tartalékcsapatunk edzője. – Mi sem panaszkodhatunk, hiszen az utóbbi három meccsünket megnyertük, szép sorozat lenne, ha még a hátralévő két bajnokin is győzelmekkel gyarapodnánk. Külön öröm, hogy kiegyenesedtek a soraink, Himics László kivételével immár valamennyi, korábbi sérült játékosunk a rendelkezésünkre áll. A heti edzéseken igyekeztünk alkalmazkodni a számunkra furcsa kezdési időponthoz is, ennek alárendelve szerveztük meg az utazást is, hogy azon se múljon semmi.”

Csapatunk matematikailag akár még negyedik is lehet, illetve visszaeshet a hetedikre is, de a realitás az lehet, hogy a jelenlegi hatodik pozíció megtartására „megy rá”.


NB III KELETI CSOPORT: 37. FORDULÓ

ÚJPEST FC II (9.)–KISVÁRDA MASTER GOOD II (6.)

Budapest, Újpest Labdarúgó Sportcentruma, vasárnap, 11.00

Vezeti: Horváth Máté (Juhász László, Halmai Kristóf)


A borítófotón: A mindössze 18 éves Bokor Márk is sokat profitálhat ezekből a meccsekből

Fotó: Ombodi Tamás


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló