Április védése, május gólja

2022-05-16 11:44:03
Kisvárda FC

Az érmek mellett újabb egyéni díjakkal is gazdagodtunk.

Nemcsak az ezüstéremnek, hanem egyéni díjaknak is lehetett örülni a ZTE elleni mérkőzés (2–1) lefújása után. Dombó Dávid megkapta az április legnagyobb védéséért járó különdíjat, és bár a májusi díjakat hivatalosan még nem ítélték oda, az m4sport.hu a RangAdó díjátadó gálán Claudiu Bumba Újpest elleni gólját szerepelteti ebben a minőségében. Erre a gólra is lehet szavazni hétfőn 18 óráig, és nem mutat rosszul, hogy a kilenc esélyes gól között négy kisvárdai is szerepel, mint az adott hónap legszebb találata: augusztusban Matheus Leoni, szeptemberben Jasmin Mesanovic, decemberben Jasir Asani vitte el a pálmát, májusban pedig a jelek szerint Claudiu Bumba. A bajnoki év legszebb góljának járó díjat – másokkal együtt – kedden adják át, a díjátadó 21 órakor lesz majd látható az M4Sporton. Szavazni a Facebook-oldalunkon korábban közzétett elérhetőség alatt lehet.
Ami pedig a ZTE elleni meccset sérülés miatt kihagyó Dombó Dávidot illeti, az április 2-án, Székesfehérváron bemutatott védését látták a legnagyobbnak az elmúlt hónapban. Csapatkapitányunk sem először érdemelte ki az elismerést, övé lett október védése is, amit Pakson mutatott be.
„Nagyszerű érzés, hogy enyém lett ez a díj, szeretném megköszönni mindenkinek, aki felterjesztette és aki szavazott is rá – nyilatkozta a díjátadó után Dombó Dávid. – Abban a pillanatban is éreztem, hogy nagy védést mutattam be, nagyon örülök neki, hogy ezt látták a legszebbnek áprilisban. A Pakson bemutatott, október legnagyobb védésének választott hárításom és a fehérvári között az a hasonlóság, hogy mindkettő lélektanilag fontos pillanatban született, hiszen Pakson akkor még vezetett a hazai csapat, és a végén ki tudtunk egyenlíteni, Fehérváron pedig akkor még vezettünk, igaz, a végén elveszítettük a mérkőzést. Utóbbi mérkőzésen meg is sérültem, tehát ezért sem jó emlék az az összecsapás, de ez a díj azért kárpótol. Növeli az értékét, hogy abban a fordulóban Dibusz Dénest és Hrabina Alexet is meg tudtam előzni.”ÁPRILIS LEGNAGYOBB VÉDÉSE – DOMBÓ DÁVID, 26. FORDULÓMÁJUS LEGSZEBB GÓLJA – CLAUDIU BUMBA, 31. FORDULÓ


A borítófotón: Dombó Dávid ezüstéremmel a nyakában vehette át a hónap védéséért járó díjat


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló