Az aktuális tabella egyik legjobbja a rivális

2022-05-13 16:05:40
Kisvárda FC

Ezúttal szombaton játszik NB III-as csapatunk, amely a DVSC-t látja vendégül. BEHARANGOZÓ

Zsinórban harmadik hazai mérkőzését játssza NB III-as tartalékcsapatunk (ezúttal szombati a meccsnap), amely a legutóbbi két meccsét (Békéscsaba 3–2, Tiszafüred 4–1) megnyerte. Ez kevés azonban ahhoz, hogy a legjobb formában lévő csapatok között legyünk a Keleti csoportban, viszont az éppen aktuális ellenfél, a DVSC II abba a körbe tartozik. Lassan megszokhatják ifjaink ezt az állapotot, hiszen nem volt ez másként, amikor az utóbbi hetekben a Tiszaújváros, a Kazincbarcika és a Tiszafüred volt az ellenfél.

„Az elmúlt tíz forduló alapján a DVSC II második a tabellán a már bajnok Kazincbarcika mögött – jelezte a szombaton 16 órakor kezdődő mérkőzés nehézségi fokát Kocsis János, a Kisvárda Master Good II edzője. – Aktuális ellenfelünk is rendelkezik azzal a jellemzővel, amivel a második csapatok általában, vagyis, hogy jobban szerepel tavasszal, mint a bajnokság első felében, mert a fiataljai beleerősödtek a bajnokságba. Az utóbbi időben rendszeresen van idősebb „visszajátszójuk” is, ezáltal teljesen érett, jó csapatok alkotnak. A szerzett góljaik és az eredménysoruk is erről árulkodik. Ezzel együtt mi sem vagyunk rossz passzban, a sérültjeink nagy része felépült, tudunk együtt edzeni, így napról napra, mérkőzésről mérkőzésre jobbak vagyunk, ezt szeretnénk bizonyítani most is, és az ellenfél játékerejétől függetlenül persze nyerni is.”

A mérkőzést tehát – kikerülendő az NB I-es csapat éremavató vasárnapi bajnokiját – szombaton 16 órától játsszák a Várkertben, bejárat a Vár utca felől. A belépőjegyek egységesen 500 forintba kerülnek, a 14 éven aluliaknak és a 65 évnél idősebbeknek nem kell fizetniük.


NB III KELETI CSOPORT: 36. FORDULÓ

KISVÁRDA MASTER GOOD II (7.)–DVSC II (11.)

Várkerti Sporttelep, szombat, 16.00

Vezeti: Újhelyi Tamás (Balla Levente, Elek Balázs)


A borítófotón: Szerhij Hricu (balra) is bevetésre készen áll

Fotó: Ombodi Tamás


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló