Az utolsó meccs hazai környezetben

2022-05-09 16:30:51
VLA

Az éremálmait hajkurászó U15-ös csapatunk az előtte álló riválisát fogadja. BEHARANGOZÓ

Nagyon szoros a küzdelem az országos U15-ös kiemelt bajnokság élcsoportjában. Két fordulóval a zárás előtt a Ferencváros áll az élen 41 ponttal, őt követi az egyformán 39 egységgel rendelkező Bp. Honvéd-MFA és a Várda LA. Hogy az izgalmak tovább fokozódjanak, e két csapat kedden Kisvárdán találkozik egymással, a VLA az utolsó hazai meccsét játssza ebben az idényben.

És ezzel még nincs vége, hiszen a jelenlegi dobogósokat az egy-egy meccsel kevesebbet játszó ETO FC Győr és DVSC követi 37-37 ponttal, tehát ők a vesztett pontok alapján megelőzik a kedden pályára lépőket. A bajnok és az érmesek tehát ebből az öt csapatból kerülnek majd ki, és az utolsó előtti fordulóban rendeznek még Győr–FTC rangadót is.

A kisvárdai csapat az utolsó, 22. fordulóban a jelenlegi sereghajtó Fehérvár vendége lesz.


MLSZ ORSZÁGOS U15 KIEMELT CSOPORT, 21. FORDULÓ

Kedd, 14.00: Várda LA (3.)–Bp. Honvéd (2.)

Katona György, a VLA edzője: – Az utolsó hazai mérkőzés következik a nagyon jó erőt képviselő Honvéd ellen. A magyar utánpótlásképzésben évek óta a top háromban elhelyezkedő csapat ellen lépünk pályára. Szeretnénk jó eredményt elérni, mert álmunk, amiért nagyon sokat dolgoztunk csak így folytatódhat. Ehhez nagyon fegyelmezett, agresszív és bátor játékra lesz szükség a részünkről.


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló