Hétközi forduló az NB III-ban is

2022-05-03 12:09:22
Kisvárda FC

Tartalékcsapatunk szerdán kora este a Békéscsaba II-t látja vendégül. BEHARANGOZÓ

Nemcsak az élvonalbeli, az NB III-as csapatunk is játszik hétközi fordulót: tartalékcsapatunk is hazai pályán lép fel, szerdán 17 órától. Úgy tűnik, a Kisvárda Master Good II túljutott a nehezén azzal, hogy az elmúlt három fordulóban az első öt helyezett közül kapott ellenfelet és a bajnokság hátralévő részében olyan riválissal már nem találkozik, amelyik előtte áll a tabellán. Következik egy három itthoni bajnokiból álló etap sorrendben a Békéscsaba II, a Tiszafüred és a DVSC II ellen.

„A tabellára tekintve tényleg úgy tűnik, hogy túl vagyunk a nehezén, de sokszor beigazolódott már, hogy nem mindig az a nehéz, ami annak ígérkezik, és nem mindig az a könnyű, ami annak látszik – állapította meg Kocsis János, a Kisvárda Master Good II edzője. – Papíron a hátralévő mérkőzéseken több esélyünk van a győzelemre, mint az előzőeken volt. Az utóbbi meccseken hadilábon álltunk a gólszerzéssel, bár a Hajdúszoboszló és vasárnap a Kazincbarcika elleni meccsen is megvolt az esélyünk rá. Bízunk benne, hogy a következő fordulókban a lehetőségeket gólra fogjuk váltani.”

A szerdai ellenfél a Békéscsaba második csapata lesz. Amikor tartalékcsapatként tartalékcsapattal találkozunk, akkor nagyobb-e a presztízs?

„Természetesen van, hiszen mindenki nézi a tabellát, és fontos, hogy ki végez előrébb – felelte Kocsis János. – A futballban ez természetes, miként az is, hogy szeretnénk megtartani azt a pozíciót, ami alapján az egyik legjobb tartalékcsapat lehetünk az országban. Ehhez mérkőzéseket kell nyernünk, már szerdán is.”

A két csapat őszi mérkőzését Czérna Erik korai duplájával 2–1-re nyertük meg Békéscsabán. Ami a szerdán 17 órakor kezdődő összecsapást illeti, a mérkőzést 500 forintos belépőjegy megváltása mellett lehet megtekinteni, bejárat a Vár utca felől. A 65 éven felülieknek és a 14 éven aluliaknak nem kell fizetniük.


NB III KELETI CSOPORT: 34. FORDULÓ

KISVÁRDA MASTER GOOD II (7.)–BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE II (9.)

Várkerti Sporttelep, szerda, 17.00

Vezeti: Nagy Róbert (Szabó Ferenc Szilárd, Molnár László Máté)


A borítófotón: Simon Mátyás és a csapat ezt az akadályt már meg szeretné ugrani

Fotó: Ombodi Tamás


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló