Ahogy legutóbb is

2022-04-16 19:01:12
Kisvárda FC

Az eddig nekünk a legtöbb NB I-es meccset játékvezetővel találkozunk Felcsúton is.

Eddig is Berke Balázs vezette csapatunknak a legtöbb meccset az NB I-ben, a 38 éves, saját maga 130. élvonalbeli mérkőzésére készülő spori pedig tovább növeli a lista élén az előnyét azzal, hogy ő dirigálja a vasárnapi Puskás Akadémia–Kisvárda Master Good mérkőzést. Ez lesz a 14. kisvárdai érdekeltségű mérkőzése, a Puskásnak eddig eggyel többször vezetett.

Ebben a párosításban eddig egyszer vezetett, épp a két csapat legutóbbi egymás elleni, 1–1-re végződött mérkőzését a Várkertben, tavaly december 19-én. Azóta egyszer találkoztunk vele, a február 11-én, az Újpesten gól nélküli véget ért bajnokin.

Berke Balázzsal eddig nyeretlenek vagyunk az NB I-ben: hat döntetlen mellett nyolc vereség a mérlegünk azokon a mérkőzéseken, amiket ő vezetett nekünk. Tizenegyesből egyet ítélt a javunkra (épp a legutóbbi Puskás Akadémia elleni meccsen, amit Claudiu Bumba gólra váltott) és négyet ellenünk, még első, 2018 decemberi diósgyőri meccsen állított ki kisvárdai játékost (Pavlo Lukjancsukot), az ellenfelekből azóta kettőt, 49 sárga lapot osztott ki játékosainknak és stábtagjainknak, míg az ellenfeleknek csupán 28-t.


OTP BANK LIGA: 28. FORDULÓ

PUSKÁS AKADÉMIA (2.)–KISVÁRDA MASTER GOOD (3.)

Felcsút, Pancho Aréna, vasárnap, 17.00

Vezeti: Berke Balázs (Buzás Balázs, Georgiou Theodoros – tartalékjátékvezető: Pillók Ádám)


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló