Nincs leállás, a hétvégén is nagyüzem

2022-04-15 11:19:28
VLA

Egyedül az U16-os csapatunk játszik itthon a Várda LA legénységei közül. BEHARANGOZÓ

Az ünnepi hétvégén sincs leállás, a Várda LA négy fiúcsapata is bajnoki mérkőzést játszik, az U14-esek és az U13-asok pedig nemzetközi tornán vesznek részt Olaszországban. A kiemelt bajnokságban szereplő csapatainkra szokás szerint többesélyes, nehéz mérkőzések várnak, de egyik csapatunk sem esélytelen a maga párharcában. Az U17-es regionális sorozatban élre álló legénységünktől elvárható, hogy magabiztosan nyerje meg húsvétvasárnapi mérkőzését.


MLSZ ORSZÁGOS U19 B CSOPORT (9-16. HELYÉRT), 8. FORDULÓ

Szombat, 11.00: DVSC (3.)–Várda LA (4.)

Török László, a VLA edzője: – Az első kör a múlt héten lezárult a csoportunkban. A debreceni vendégszerepléssel nyitjuk meg a második kört, amelyben a célunk az idegenbeli mérkőzéseken az eredményesebb szereplés.


MLSZ REGIONÁLIS U17 ÉSZAKKELET, 16. FORDULÓ

Vasárnap, 10.00: Filo SE (9.)–Várda LA (1.)

Révész Csaba, a VLA edzője: – Sikeresen vagyunk túl a DEAC és a Tarpa elleni mérkőzéseken, mégsem dőlhetünk hátra, továbbra is minden idegszálunkkal a bajnokság megnyerésére kell koncentrálnunk.


MLSZ ORSZÁGOS U16 A CSOPORT (1-8. HELYÉRT), 9. FORDULÓ

Szombat, 13.00: Várda LA (4.)–MTK Budapest (7.)

Belényesi Miklós, a VLA edzője: – Először is szeretnénk gratulálni a szakmai stáb nevében Ésik Ákosnak és az egész korosztályos válogatottnak az Olaszországban elért két nagyszerű eredményhez. Az MTK ellen Budapesten is nehéz mérkőzést vívtunk, remek csapat az ellenfél, kreatív játékosok sokaságával, elől minőségi támadókkal. Egész héten érződött a srácokon, hogy bántja őket a két utolsó bajnokin elért eredmény, mindenki keményen dolgozott, ennek meg kell legyen az eredménye.


MLSZ ORSZÁGOS U15 KIEMELT CSOPORT, 18. FORDULÓ

Szombat, 14.30: Diósgyőri VTK (8.)–Várda LA (3.)

Katona György, a VLA edzője: – Miskolcon mindig nagyon nehéz… Sok párharc és magas intenzitás jellemezte az eddigi meccseinket, biztos vagyok benne, hogy ez most sem lesz másként. Az elmúlt hetekben jó teljesítményt nyújtottunk kiváló volt a hozzáállás, szép sikereket értünk, de ez már történelem. Ugyanúgy száz százalékig meg kell feszülni a győzelem érdekében minden egyes pillanatban, csak így érhetjük el a kitűzött célunkat.


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló