Az Eger a szerdai vendég

2022-04-12 14:29:44
Kisvárda FC

Hétközi forduló az NB III-ban, tartalékcsapatunk hazai pályán szerepel. BEHARANGOZÓ

A tavaszi szezon első hétközi fordulójára kerül sor az NB III-ban: a Keleti csoportban szereplő tartalékcsapatunk szerdán 16 órától az Eger SE-t fogadja. Az őszi szezonban szerényebb teljesítménnyel is 3–0-ra nyert a Kisvárda Master Good II a hevesi megyeszékhelyen, úgy tűnik, azóta változtak kissé az erőviszonyok, még ha a helyezésekben az nem is feltétlenül tükröződik. Az elmúlt öt forduló eredményei alapján az Eger a jobb formában lévő csapat a megszerzett nyolc pontjával, míg a Kisvárda II ezidő alatt öt egységgel gazdagodott, vasárnap a Füzesgyarmat otthonában maradt alul (0–2).

„Szervezett csapattá vált az Eger, amely a tavaszi kilenc fordulóban hét meccsen veretlen maradt, és hatszor gólt sem kapott – jellemezte az ellenfelet Kocsis János, tartalékcsapatunk edzője. – Az ötvédős rendszer ad számukra stabilitást, a sok fiatal játékos pedig lendületet, el lehet mondani róluk, hogy teljesen más arcukat mutatják, mint az ősszel. Nálunk sok változás nem történt, szűkös a keret és szűkösek a lehetőségek, de ahogy eddig, úgy most is meg fogjuk oldani a feladatot. Bízom a srácokban és abban, hogy három pontot fogunk szerezni.”

A Várkerti Sporttelepen esedékes mérkőzést 500 forintos belépőjegy megváltása mellett lehet megtekinteni, a 14 éven aluliak és a 65 éven felüliek számára ingyenes a belépés.


NB III KELETI CSOPORT: 30. FORDULÓ

KISVÁRDA MASTER GOOD II (6.)–EGER SE (12.)

Várkerti Sporttelep, szerda, 16.00

Vezeti: Tóth Tamás (Szabó Ferenc Szilárd, Molnár László Máté)


A borítófotón: Bíró Rolandnak (szemben) és Puporka Dávidnak (jobbra) is arra kell törekednie, hogy minél kevesebbet legyen az ellenfélnél a labda

Fotó: Ombodi Tamás


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló