Már megint a harmadik helyezett!

2022-04-01 20:05:09
Kisvárda FC

A futballközhely igazságában is bízhat NB III-as csapatunk: a rossz sorozatok általában idegenben szakadnak meg. BEHARANGOZÓ

A zsinórban játszott döntetleneknek ez az átka és a következménye: ha becsúszik egy vereség, utána máris nyeretlenségi sorozatról beszélhetünk, nem pedig veretlenségiről. NB III-as legénységünk előzőleg az idei hat meccsén őrizte a jó szériáját, ám mivel három döntetlent ért el zsinórban, a Debreceni EAC elleni legutóbbi hazai 0–1 azt jelenti, hogy tartalékcsapatunk a legutóbbi négy fordulóban nem nyert mérkőzést. Vasárnap ráadásul újból a harmadik helyezettel (így volt ez legutóbb is, csak azóta az előző és a leendő ellenfél helyet cserélt egymással a tabellán), ezúttal a BKV Előrével játszik – idegenben.

„Hasonló mérkőzést lehet várni, mint amilyen a legutóbbi volt – állapította meg Kocsis János, a Kisvárda Master Good II edzője. – Ugyanabban a rendszerben játszik a BKV, mint a DEAC, de a fővárosiak játékfelfogása valamivel defenzívebb, így ők valóban ötvédős szerkezetet alkalmaznak. A bajnokságot tizenkét győzelemmel kezdő, a tabellát sokáig vezető fővárosiak a tavaszt kicsit halványabban indították, és ha hasonló teljesítményt tudnánk nyújtani, mint a DEAC ellen, akkor akár eredményesek is lehetünk. Egyértelmű a helyzeteket gólra kell váltani, és mivel a legutóbbi négy meccs egyikén sem szereztünk három pontot, bízunk annak a futballközhelynek az igazságában, miszerint a rossz sorozat általában idegenben szakad meg. Szeretnénk megnyerni a mérkőzést.”


NB III KELETI CSOPORT: 28. FORDULÓ

BKV ELŐRE (3.)–KISVÁRDA MASTER GOOD II (6.)

Budapest, BKV Előre Stadion (Sport u.), vasárnap, 16.00

Vezeti: Horváth Patrik (Nagy Barnabás, Török Katalin)


A borítófotón: Czene Zalán (jobbra) is hiányzó lesz, ő öt sárga lap miatt nem léphet pályára

Fotó: Ombodi Tamás


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló