Most szombat az NB III-as meccsnap

2022-03-11 17:57:17
Kisvárda FC

A Kisvárda Master Good II a két hellyel mögötte álló Putnokot fogadja a Várkertben. BEHARANGOZÓ

Két-két győzelem és döntetlen NB III-as csapatunk 2022-es bajnoki mérlege, ami akár lehetne négy siker is, hiszen a két döntetlenre végződött meccs közül a Salgótarján elleni nyomasztó fölényünk mellett végződött 0–0-ra, legutóbb Hidasnémetiben pedig a hosszabbításban egyenlítettek (2–2) a tarjániakhoz hasonlóan kiesés elől menekülő hazaiak.

„A győztesnek hitt meccs végén kialakult döntetlent nem volt könnyű megemészteni, de csak abban bízhatok, hogy tanulunk az akkor elkövetett hibából – mondta Kocsis János, a Kisvárda Master Good II edzője, akinek csapata ezúttal szombaton lép pályára, hazai körülmények között fogadva az FC Putnok legénységét. – Emellett sok pozitívum volt a játékunkban, arra törekszünk, hogy ezek meg is maradjanak. A Putnok nem szerepel túl jól a tavasszal, legutóbbi két meccsét elveszítette, de az őszt is nehézkesen kezdte, aztán kiegyenesedett a teljesítménye, és az idegenben játszott meccsünkön (amelyet tartalékcsapatunk 2–1-re megnyert, a szerk.) is látszott, hogy többre hivatottak, és utána sorozatban el kezdtek nyerni. Bízom benne, hogy ez a sorozatuk nem most fog megindulni, és hazai pályán természetesen a három pont megszerzése a célunk.”

Mivel NB I-as csapatunk vasárnap szintén itthon lép fel a Gyirmót ellen, ezért azt kikerülve, a Putnok hozzájárulásával játsszák az NB III-asok egy nappal korábban a megszokottól a bajnokijukat. A szombaton 14 órakor kezdődő összecsapást 500 forintos belépőjegy megváltása mellett lehet megtekinteni – a 14 éven alúliaknak és a 65 évnél idősebbeknek nem kell fizetniük. A védettségi igazolványt immár nem szükséges bemutatni.


NB III KELETI CSOPORT: 25. FORDULÓ

KISVÁRDA MASTER GOOD II (6.)–PUTNOK FC (8.)

Várkerti Sporttelep, szombat, 14.00

Vezeti: Virág András Barnabás (Urgyán Antal, Bencze András)


A borítófotón: Fiataljaink abban bíznak, hogy ezúttal is lesz minek örülniük

Fotó: Ombodi Tamás


next match
Kisvárda Master Good
Ferencvárosi TC
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló