Megerősödött ellenfél érkezik

2022-02-26 11:56:47
Kisvárda FC

A kiesés ellen hajtó, idegenben 2–0-ra legyőzött Törökszentmiklós lesz az NB III-asaink vendége. BEHARANGOZÓ

Csak papíron vár könnyű feladat vasárnap NB III-as csapatunkra azáltal, hogy a 19., azaz utolsó előtti helyen álló Törökszentmiklóst fogadja a Várkertben. Az újonccsapat ugyanis a legutóbbi fordulóban 2–1-es győzelmet aratott a második helyezett BKV Előre ellen.

„Ellenfelünk szándékán érződik, hogy még nem mondott le a bennmaradásról, ennek egyik jele, hogy a téli szünetben több játékost is igazolt – jellemezte a riválist Kocsis János, tartalékcsapatunk edzője. – Ők a kezdő tizenegyben kapnak helyet, és az elmúlt fordulóban elért eredménye is mutatja, hogy komolyan kell venni az ellenfelet. Nemcsak tapasztalt, hanem fizikálisan erős futballistákat is igazoltak, ami a harcmodorukat is meghatározza. Biztos vagyok benne, hogy tavasszal sok csapatnak feladják majd a leckét, de én a sok nehézség ellenére bízom a csapatomban, és abba, hogy meg tudjuk nyerni a mérkőzést, ha olyan jó lesz a helyzetkihasználásunk, mint amilyen Diósgyőrben volt, akkor joggal reménykedhetünk a három pont megszerzésében.

A vasárnap 14 órakor kezdődő mérkőzést 500 forintos belépőjegy megváltása mellett lehet megtekinteni, a 14 éven aluliaknak és a 65 évnél idősebbeknek nem kell fizetniük a belépéskor.


NB III KELETI CSOPORT: 23. FORDULÓ

KISVÁRDA MASTER GOOD II (6.)–TÖRÖKSZENTMIKLÓSI FC-VETERINER (19.)

Várkerti Sporttelep, vasárnap, 14.00

Vezeti: Újhelyi Tamás (Elek Balázs, Tóth Patrik)


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló