A címvédő ellen folytatjuk

2022-02-07 09:03:51
Kisvárda FC

A Mol Magyar Kupában a tavaly az elődöntőben bennünket kiejtő Újpest FC vendégei leszünk kedden.

Ezen a héten kétszer is Újpesten játszunk: előbb kedden a Mol Magyar Kupa nyolcaddöntőjében, majd pénteken az OTP Bank Liga 20. fordulójában.

Maradva az első feladatnál, február 8-án a sorozat címvédője ellen lépünk pályára, hiszen az előző kiírásban az Újpest hódította el a serleget. A fináléban hosszabbítást követően azok után győzték le (1–0) a lilák a Mol Fehérvár FC-t, hogy előzőleg az elődöntőben Kisvárdán nyertek 1–0-ra. Lenne tehát miért visszavágni a kupát már tizenegyszer elhódító fővárosi klub csapatának. A továbbjutás sorsa egy mérkőzésen dől el, a sorsolás az Újpestnek kedvezett, ő játszhat hazai pályán.

A 2021-2022-es kiírásban csapatunk eddig két feladatot teljesített: a legjobb 64 között csatlakoztunk be a sorozatba, és az NB III-as Debreceni EAC vendégeként 2–0-s győzelmet arattunk. A következő körben már NB I-es riválist kaptunk, az MTK Budapest ellen hazai pályán 4–1-re nyertünk. Az Újpest FC előbb az NB II-es Tiszakécske otthonában aratott 3–0-s győzelmet, majd az ugyancsak másodosztályú Budafoki MTE vendégeként nyert 2–1-re – így jutottak el a csapatok a keddi közös nyolcaddöntőjükig.

A 17.15-kor kezdődő mérkőzésen döntetlen esetén kétszer 15 perces hosszabbítás következik, ha az sem hozna döntést, tizenegyespárbajt követően derül ki, hogy ki jut a legjobb nyolc közé.


MOL MAGYAR KUPA: NYOLCADDÖNTŐ

ÚJPEST FC–KISVÁRDA MASTER GOOD

Szusza Ferenc Stadion, kedd, 17.15

Vezeti: Vad II István (Tóth Vencel, Vígh-Tarsonyi Gergő – tartalékjátékjátékvezető: Németh Ádám)


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló