Koncentrálni a befejezésekre

2022-02-04 17:26:40
Kisvárda FC

Elsősorban a helyzetkihasználásnak kell javulnia a debreceni mérkőzéshez képest. BEHARANGOZÓ

Nem az ilyen hetekre mondják, hogy szokványos. Míg a Budapest Honvédnál az edzőváltás jelentette ez e heti fő eseményt (Horváth Ferencet Nebojsa Vignjevics váltotta a kispadon), addig nálunk a szinte teljes szakmai stábot érintő pozitív koronavírus-teszteredmények. Ennek következtében Erős Gábor vezetőedző csütörtöktől már csak közvetett kapcsolatban lehetett a csapattal, és a szombati mérkőzésen sem lehet jelen.

„Kétségtelen, mindkét tényező megnehezítette a felkészülésünket – mondta Erős Gábor, aki karanténban, az otthonából követte a csapattal kapcsolatos fejleményeket. – Vignjevics mestert ismerjük Újpestről, így kicsit belőle, kicsit a volt csapataiból és persze a Honvéd játékosaiból is készültünk a héten, de legfőképpen magunkra koncentráltunk. Hazai pályán mindenképpen győzni szeretnénk, hiszen továbbra is tapadni akarunk az előttünk állókhoz.”

A debreceni pontvesztés elsősorban a helyzetkihasználás miatt volt bosszantó, így nem tévedünk nagyot, ha azt állítjuk, hogy a játék ezen szegmensében kell javulnia csapatunknak, ha újra három ponttal szeretne gazdagodni.

„Ez egyértelmű, éppen ezért a héten voltak edzések, amikor a befejezésekre hegyeztük ki a hangsúlyt. A kapu előtt higgadtabb megoldásokra, koncentráltabb befejezésre lesz szükség” – véli Erős Gábor, aki a szombati meccset is televízió elől követi majd.


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló