Online elővételben jobban megéri

2022-01-24 08:33:56
Kisvárda FC

Szurkolói információk az évnyitó, szombati debreceni bajnoki mérkőzésünkre.

A szombaton 17 órakor kezdődő DVSC–Kisvárda Master Good mérkőzésre (OTP Bank Liga, 18. forduló) a vendégszektorba érvényes belépőket elővételben online már meg lehet vásárolni a www.nagyerdeistadion.hu weboldalon – kaptuk az információt a DVSC-től. A debreceni klub nem kér szurkolói kártyát a jegyvásárláshoz, az oldalon csupán egy rövid regisztráció szükséges (e-mail cím – amit meg kell erősíteni a fiókban – és jelszó megadása).

Vendégszektor: D3, D4.

A jegyek elővételben online 1.500 Ft-ba kerülnek, a mérkőzést megelőző második napig. A mérkőzést megelőző második naptól online 2.000 Ft-ba, a helyszínen a Nagyerdei Stadion vendégpénztárában pedig 2.500 Ft-ba. A mérkőzés napján egy vendégpénztár áll majd rendelkezésre, mely a mérkőzés kezdete előtt három órával, 14 órakor nyit.

Kedvezmények: a Nagyerdei Stadionba 10 éves kor alatt ingyenes a belépés (2011. július 1. után született gyerekek számára). A 6-10 éves kor közötti gyermekek részére ingyenes közreműködői helyjegyet lehet váltani a pénztárban, ha szükséges.

Parkolás: a Nagyerdei körút felől megközelíthető szervízúton, valamint a környező utcákban lehetséges.

Büfé: egy büfé áll rendelkezésre a vendégszektorban.

A hatályos jogszabályok szerint a Nagyerdei Stadionba érvényes védettségi igazolvánnyal és személyazonosító igazolvánnyal lehet csak belépni. Kizárólag QR-kóddal ellátott plasztikkártyát vagy annak telefonra letöltött alkalmazását, illetve az uniós Covid-igazolás digitális vagy papíralapú változatát tudjuk elfogadni. A 18 éven aluli szurkolók védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel vagy saját védettségi kártyájukkal léphetnek a stadion területére. A stadion belső, zárt tereiben a maszk használata kötelező. A mérkőzést látogató vendégeknek be kell tartaniuk a mindenkori járványügyi előírásokat.


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló