Tornagyőzelemmel búcsúztatták az évet

2021-12-28 17:44:17
VLA

Futsal tornán vett részt egyesületünk lány csapata

Lány futsal csapatunk utolsó 2021-es futballeseménye Újfehértón volt, ugyanis egyesületünk meghívást kapott az Óévbúcsúztató Kupára, melyen három klub négy csapata mérte össze erejét ebben a naptári évben még utoljára. A mieinken kívül a Balmazújváros két csapattal képviselte magát a viadalon, valamint a Nyírség NSC csapatai vettek részt a tornán. A végső sorrend alakulásáról 2x12 perces körmérkőzések döntöttek.

Lányaink első mérkőzésükön a Balmazújváros A együttesét győzték le 3–1-re, majd a második mérkőzésen gólnélküli döntetlennel zártunk a Nyírség NSC ellen. Harmadik, egyben utolsó mérkőzésünk a tornagyőzelemről döntött, hiszen két veretlen csapat találkozott egymással, akadémiánk növendékei és a Balmazújváros B jelű alakulata. A sorsdöntő mérkőzés a végletekig kiélezett, izgalmas találkozót hozott, amelyen az utolsó percben szerzett Szabó Lilla-találattal dőlt el az első hely sorsa, a mi javunkra, tehát veretlenül és mindössze egyetlen kapott góllal lett tornagyőztes a Várda SE! A kitűnő csapatteljesítmény mellett egyéni elismerésben is részesültünk, a torna legjobb játékosának járó különdíjat Szabó Katalin akadémiánk labdarúgója hozta el.


MÉRKŐZÉSEINK, EREDMÉNYEINK:

Várda SE–Balmazújváros A 3–1. Gól: Szabó K. 2, Tóth L.

Nyírség NSC–Várda SE 0–0

Balmazújváros B–Várda SE 0–1. Gól: Szabó L.


ÓÉVBÚCSÚZTATÓ KUPA, VÉGEREDMÉNY:

1. Várda SE

2. Balmazújváros B

3. Nyírség BSC

4. Balmazújváros B

A tornagyőztes csapat tagjai: Lovas Leila – Rácz Beáta, Kőrösi Kitti, Szabó Lilla, Szabó Katalin, Tóth Lívia, Tari Gitta, Tugya Enikő, Tugya Nikolett, Jávor Szandra

A torna legjobb mezőnyjátékosa: Szabó Katalin


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló