„Durván kisajátítottuk”

2021-12-14 07:34:22
Kisvárda FC

Összesen öt játékosunk került be a két fórumon kihirdetett forduló válogatottjába – egy valaki duplázott.

A válogatottban is az a jó, ha összeszokott játékosok alkotják, talán ezért is gondolták úgy a csakfoci.hu-nál, hogy a listavezetőből jelölik a legtöbb futballistát a 16. forduló álomcsapatába. A szakportál „A Fradit beelőző Kisvárda durván kisajátította a forduló válogatottját” címmel tette közzé a hétvégi játéknap legjobbjait, amelyben a kisvárdaiak közül a kapus Dombó Dávid, a két belső védő, Herdi Prenga (borítófotónkon jobbra) és Lazar Csirkovics, valamint a középpályáról Ötvös Bence is helyet kapott.

A csakfoci.hu válogatottja a 16. fordulóban:

Játékosaink beválogatását az alábbi értékeléssel indokolták.

Dombó Dávid: „Hiba nélkül lehozta a 100. NB I-es mérkőzését. Magabiztosan állt a kapuba, a legnagyobb védést Katanec fejesénél mutatta be, amikor a léc alól szedte ki a labdát.”

Lazar Csirkovics: „Az egész szezonban megbízható teljesítményt nyújt, nem volt ez másképp most sem. Remekül irányította a védelmet, amely újabb meccset hozott le nullára.”

Herdi Prenga: „Tökéletesen megértik egymást a védelem tengelyében, összeszokott párosnak számítanak. A horvát légiós ezúttal extrát is hozzá tudott tenni a teljesítményéhez, hiszen ő szerezte csapata első gólját.”

Ötvös Bence: „Remek labdákat adott a társaknak, a második gól előtt jó ütemben lépett ki és kihagyhatatlan helyzetbe hozta Mesanovicot.”

A kedden megjelenő Nemzeti Sportból kiderült, hogy két játékossal képviseltetjük magunkat, a két gólszerzővel, Prengával és Jasmin Mesanoviccsal, utóbbit látták a mezőkövesdi meccsen a mezőny legjobbjának, teljesítményét 7-es osztályzattal jutalmazták. Az első kisvárdai gólját szerző Prenga pedig az egyedüli játékosunk, aki duplázni tudott, és mindkét fórumon bekerült a játéknap legjobbjai közé.

A Nemzeti Sport válogatottja, 16. forduló:


next match
Paksi FC
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-3
4-0
Mezőkövesd Zsóry FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-05-12 14:15
OTP Bank Liga, 32. forduló