Kulcsemberrel hosszabbítottunk

2021-12-10 12:44:27
Kisvárda FC

Szerb középpályásunk teljesítményével és mentalitásával is bizonyította, hogy lehet rá számítani.

Klubunk szerződést hosszabbított középpályásunkkal, Szlobodan Szimoviccsal, aki januárban lesz két éve, hogy csatlakozott a Kisvárda Master Good legénységéhez.

„Örülünk, hogy folytatódhat a sikeres együttműködésünk, és az egyik kulcsemberünkkel hosszabbítottuk meg a szerződését – árulta el Révész Attila sportigazgató. – Ugyan nem a legfiatalabb játékosról van szó, de Szlobodan Szimovics teljesítményével, hozzáállásával bebizonyította, hogy lehet rá számítani, sportolói és emberi magatartásával pedig példát tud mutatni keretünk fiatalabb játékosainak és az akadémistáknak is. Nem kérdés, továbbra is köztünk van a helye.”

„Nagyon boldog vagyok, hogy aláírtam az új szerződésemet – vette át a szót Szlobodan Szimovics. – A Kisvárda nagyon előrehaladó, fejlődő klub, ugyanez vonatkozik a játékostársakra, emiatt én is nagyon jól érzem itt magam. Eddig is legjobbamat próbáltam adni, így lesz ez a jövőben is. Ha a fiatalok kíváncsiak lesznek a véleményemre, természetesen nekik is próbálok majd segíteni a tapasztalatom által. Azon leszek, hogy a csapat érje el az eddigi legjobb szereplését, ezügyben jó úton járunk a jelenleg birtokolt második helyezésünkkel. Nagyon fontos mérkőzések előtt állunk még az idén, minél több pontot szeretnék gyűjteni, ami meghatározhatja a következő fél évünket is. Nagyon remélem, hogy valami nagyot tudunk alkotni ebben a bajnokságban, ehhez megvannak a jó játékosaink, a stábunk, és mindenki, aki a klubon belül azon dolgozik, hogy jól szerepelhessünk. Ezek is fontosak voltak, amikor úgy döntöttem, meghosszabbítom a szerződésemet.”

Szlobodan Szimovics első mérkőzését 2020. január 25-én, épp a vasárnapi ellenfél, a Mezőkövesd otthonában játszotta. Azon az 1–0-s vereséget hozó meccsen Szimovicsot kiállították, de azóta sem kapott piros lapot, és a Kövesd ellen is őrizzük az elmúlt majd’ két évben a veretlenségünket – reméljük, ez vasárnap este is így marad. A 32 éves szerb középpályás kisvárdai színekben 41 bajnoki mérkőzésen jutott szóhoz, 32-szer a kezdőcsapat tagjaként. Három gólt szerzett eddig, az MTK elleni november 27-i mérkőzésen pedig a csapatkapitányi karszalagot is viselhette.


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló